1. Lees een educatief boek: neem een boek over strategie, management, accountancy of marketing mee op vakantie om nieuwe ideeën op te doen voor het verbeteren van je accountantskantoor.
  2. Schrijf een blog of maak een LinkedIn bericht: gebruik inspiratiemomenten tijdens je vakantie om blogs te schrijven of LinkedIn-berichten te maken die relevant zijn voor je accountantskantoor.
  3. Brainstorm over je accountantskantoor: de verandering van omgeving tijdens vakantie kan helpen bij het genereren van nieuwe ideeën en strategieën. Schrijf alle ideeën op die tijdens het brainstormen opkomen.
  4. Luister naar podcasts: verrijk jezelf met nieuwe inzichten en ideeën door educatieve podcasts te beluisteren, vooral als lezen niet je voorkeur heeft. Er zijn specifieke accountancy-podcasts beschikbaar voor inspiratie.
  5. Relativeer: gebruik de vakantie om te reflecteren op wat goed ging en wat beter kan in het afgelopen jaar. Bespreek deze inzichten na de vakantie met je collega's voor mogelijke verbeteringen.
  6. Alles genoteerd? Prima, hou nu maar op met 'denken', verander je focus op vakantie en geniet!

Met deze tips kun je jouw vakantie combineren met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en strategieën voor een verbeterd accountantskantoor, zodat je na de vakantie vol frisse energie klaarstaat voor je klanten.

Dank voor de input ManagementKompasGroep.

De redactie van AccountancyVandaag wenst je een fijne vakantie.

Lees verder op de site van AccountancyVandaag