Larcier-Intersentia

Het kennis-ecosysteem van Larcier-Intersentia bied je als accountant en fiscalist vandaag alle middelen om de uitdagingen van morgen vol vertrouwen aan te gaan. Met publicaties die verhelderen en verklaren, en digitale oplossingen die uw professionele taken ondersteunen. 

 

TaxWin is je ultieme bron voor documenten over alle fiscale domeinen. Met meer dan 80.000 documenten, exclusieve rechtspraak, wekelijkse analyses, diepgaande fiscale gidsen, modellen, rekentools en nog veel meer, vind je bij TaxWin een schat aan waardevolle informatie. Hierdoor neem je snel en accuraat professionele beslissingen en voorzie je je klanten van hoogwaardig advies. Zo behou je steeds een voorsprong in een steeds veranderde fiscale wereld.

 


 

Als accountant sta je in de frontlinie van de strijd tegen financiële criminaliteit. Je unieke positie en expertise stellen je in staat om verdachte transacties te identificeren en te rapporteren. Maar deze verantwoordelijkheid brengt ook uitdagingen met zich mee. Je moet voldoen aan de antiwitwaswetgeving, passende cliëntonderzoeken uitvoeren, transacties monitoren en effectieve interne procedures en controles opzetten. Dit alles terwijl je vertrouwelijke informatie over je cliënten en hun zakelijke activiteiten veilig beheert.
GoComply is een platform dat speciaal is ontworpen om je te helpen bij deze taken. Het biedt een veilige, gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde manier om klanten en financiële transacties te beheren. Met GoComply blijf je ook altijd up-to-date en voldoe je aan de actuele wetgeving. Dit ondersteunt accountants in het bijblijven van ontwikkelingen in antiwitwaswetgeving.


 

Sofisk is een gespecialiseerde software die ontworpen is om je te helpen met uw belastingaangiftes. Of het nu gaat om personenbelasting, vennootschapsbelasting, belasting voor niet-inwoners of rechtspersonenbelasting. Onze software zorgt voor een correcte en snelle berekening van de belastingen, regelt alle uitzonderingen en specifieke gevallen en bereidt alles voor op Biztax en Tax-On-Web zonder tijdverlies.

 


 

First Software is dé oplossing om snel, efficiënt en feilloos jaarrekeningen op te stellen. Door de uitgebreide controles zijn uw cijfers correct en kan je feilloos indienen in XBRL- of pdf-formaat. Het is daarnaast ook belangrijk dat een boekhoudprogramma en een jaarrekeningensoftware goed op elkaar afgestemd zijn, daarom is First Software gelinkt aan de meeste boekhoudpakketten.

Alle artikels gelinkt aan Larcier-Intersentia

Larcier-Intersentia wordt partner van AccountancyVandaag

Heuglijk nieuws vanuit eigen kamp: Larcier-Intersentia wordt partner bij AccountancyVandaag. Larcier-Intersentia is een toonaangevende speler op het gebied van publicatie...

Chatten Belgische juridische professionals binnenkort met AI-tool GenIA-L?

Larcier-Intersentia lanceert eerste AI-oplossing die niet enkel teksten analyseert, maar ook complexere, juridische vrag...

Sumrise logo
Wolters-Kluwer-Beelden-Adsolut-Software-Logo1
Silverfin-SF_POS_LOGO_RGB_HORIZONTAL-2-2048x746
Logo-Bizzcontrol-2048x460
horus-logo-2048x913
clearfacts-logo
logo-2024
exact-logo
Yuki_business-logo_V_pos
AdminPulse_logo_byVisma_pos

Waar ben je naar op zoek?

Vind snel en eenvoudig het laatste nieuws, informatieve blogs, interessante pagina’s en boeiende evenementen.