Over AccountancyVandaag

Voor accountantskantoren

Deze website is er voor alle accountantskantoren en in het bijzonder voor moderne digitale kantoren. Door vele parameters van elk accountantskantoor te registreren, is zoeken naar het gepaste kantoor mogelijk. Profileer je sterktes als kantoor zodat je (nieuwe en bestaande) klanten, studenten en sollicitanten ze kunnen waarderen.

Elk kantoor beheert makkelijk zijn data zelf. Zo blijven alle selectiecriteria actueel en relevant. Dit publieke deel van de website is en blijft gratis voor alle accountantskantoren.

Voor applicaties/software

Meer dan 300 relevante applicaties voor accountantskantoren en kmo’s zijn in kaart gebracht (incluis hun connectiviteit). Elke applicatie onderhoudt zelf zijn data. Zo kunnen accountantskantoren samen met hun freelancers, kmo’s, vrije beroepen en andere organisaties de juiste oplossingen vinden voor hun automatiseringsuitdagingen.

Wens je jouw software te promoten? Contacteer ons om onze voorstellen te leren kennen.

Voor actoren, aanbieders van een specifiek aanbod

Accountantskantoren doen meer en meer een beroep op experten om hen te helpen bij de complexe uitvoering van hun opdracht, om hun dienstenaanbod uit te breiden, hun marketing te verzorgen, hun medewerkers op te leiden, hun (persoonlijke) groei te realiseren, om een veilige IT-infrastructuur te waarborgen, om hen uit te nodigen op een leuk en leerrijk event, … Daarom kunnen aanbieders van een specifiek aanbod voor accountantskantoren zich op AccountancyVandaag voorstellen.

Impact voor opiniemakers

Nieuw! Je constructieve mening delen over het reilen en zeilen in accountancy? Je kritische, doch oplossingsgerichte blik kan je kwijt op dit platform. Contacteer ons om de juiste toedracht te ontdekken.

Over ons

De accountant sterker maken zodat die de ondernemers versterkt. Dat is onze missie.

Door relevante content te delen en die structureel te tonen, bieden we een overzicht van wat er leeft in de wereld van accountancy. Wat schrijft de accountant voor zijn klanten? Welke software automatiseert voor accountants en kmo’s? Welke events vinden er plaats? Welke opleidingen zijn nuttig? Welke opinie levert nieuwe inzichten? …

AccountancyVandaag is hét onafhankelijke platform voor Accountancy om nieuws, innovaties, trends, software, events, diensten en andere ontwikkelingen in en rond accountancy, automatisering en adviesverlening te ontdekken. Met de private community interageer je met andere actoren.

👏 Wist je dat de a’s in Vandaag … staan voor accountancy, applicaties en actoren?

Heb je een vraag, een suggestie of wil je meewerken? Contacteer dan Koen De Herdt via koen@accountancyvandaag.be.

⇨ Volg ons alvast ook op LinkedIn, met meer dan 1500 actieve volgers zijn we dé nieuwsreferentie geworden.

Wij zijn, na een aanloopperiode van 1,5 jaar, officieel van start gegaan in november 2021 en sinds oktober 2022 staat ook de online community over accountancy actief. Toegang is gratis.