Over AccountancyVandaag

Voor accountantskantoren

AccountancyVandaag is er voor iedereen en alle accountantskantoren en is hét onafhankelijke platform specifiek over Accountancy om sectornieuws, events, innovaties, trends, software, diensten en andere ontwikkelingen in en rond accountancy, automatisering en adviesverlening te ontdekken.

Voor leveranciers als softwarebedrijven

AccountancyVandaag.be is een niche marketing– en mediabedrijf dat oa softwarespelers helpt met hun propositie naar accountantskantoren en het bereiken van hun sales- en marketingdoelstellingen met kwalitatieve en creatieve formats en door het inzetten van specifieke kanalen met telkens een hoog bereik in de doelgroep.

Wens je over jouw aanbod te communiceren? Contacteer ons om onze diverse voorstellen te leren kennen. Koen vertelt je graag alle opportuniteiten en mogelijke kanalen: deze website, webinars, wekelijkse nieuwsbrief, driemaandelijkse magazine, een sterk groeiende LinkedIn, events, …

Voor actoren, aanbieders van een specifiek aanbod

Accountantskantoren doen meer en meer een beroep op experten om hen te helpen bij de complexe uitvoering van hun opdracht, om hun dienstenaanbod uit te breiden, hun marketing te verzorgen, hun medewerkers op te leiden, hun (persoonlijke) groei te realiseren, om een veilige IT-infrastructuur te waarborgen, om alles te leren over duurzaamheid, om hen uit te nodigen op een leuk en leerrijk event, … Daarom kunnen aanbieders van een specifiek aanbod voor accountantskantoren zich op AccountancyVandaag voorstellen.

Over ons

De accountant en collega’s sterker maken zodat die de ondernemers versterken. Dat is onze missie.

Door relevante content te delen en die structureel te tonen, bieden we een overzicht van wat er leeft in de wereld van accountancy. Welke tendenzen zijn er? Waar gaat me naartoe met AI? Wat schrijft de accountant voor zijn klanten? Welke software automatiseert voor accountants en kmo’s? Welke events vinden er plaats? Welke opleidingen zijn nuttig? Is die duurzaamheid echt iets voor mij als accountant? Welke opinie levert nieuwe inzichten? …

AccountancyVandaag is hét onafhankelijke platform voor Accountancy om nieuws, innovaties, trends, software, events, diensten en andere ontwikkelingen in en rond accountancy, automatisering en adviesverlening te ontdekken.

👏 Wist je dat de a’s in Vandaag … staan voor accountancy, applicaties en actoren?

AccountancyVandaag is in 2023 gefusioneerd met Boekhouderstotaal en biedt daardoor meer kanalen, een hoger bereik en nog meer toffe opportuniteiten aan. Lees je ons persbericht?

Heb je een vraag, een suggestie of wil je meewerken? Contacteer dan Thomas Leeters via thomas@accountancyvandaag.be of Koen De Herdt via koen@accountancyvandaag.be.

⇨ Volg ons alvast ook op LinkedIn, met meer dan 3200 actieve volgers (and counting) zijn we dé nieuwsreferentie.