Over AccountancyVandaag

Voor accountantskantoren

Dit platform is er voor alle accountantskantoren en in het bijzonder voor digitale kantoren. Door vele parameters van elk accountantskantoor te registreren, is zoeken naar het gepaste kantoor mogelijk. Profileer je sterktes als kantoor zodat je (nieuwe en bestaande) klanten, studenten en sollicitanten ze kunnen waarderen.

Elk kantoor beheert makkelijk zijn data zelf. Zo blijven alle selectiecriteria actueel en relevant. Dit is en blijft gratis voor alle accountantskantoren. Ook het (RSS feed) delen van content en het registeren van je vacatures en stageplaatsen.

Voor applicaties/software

Meer dan 250 relevante applicaties voor accountantskantoren en kmo’s zijn in kaart gebracht (incluis hun connectiviteit). Elke applicatie onderhoudt zelf zijn data. Zo kunnen accountantskantoren samen met hun freelancers, kmo’s, vrije beroepen en andere organisaties de juiste oplossingen vinden voor hun automatiseringsuitdagingen.

Wens je jouw software te promoten? Contacteer ons om onze voorstellen te leren kennen.

Voor aanbieders

Weldra online! Accountantskantoren doen meer en meer een beroep op experten om hen te helpen bij de complexe uitvoering van hun opdracht, om hun dienstenaanbod uit te breiden, hun marketing te verzorgen, hun medewerkers op te leiden, hun (persoonlijke) groei te realiseren, om een veilige IT-infrastructuur te waarborgen, om hen uit te nodigen op een leuk en leerrijk event, … Daarom kunnen aanbieders met een specifiek aanbod voor accountantskantoren zich op AccountancyVandaag voorstellen.

Stageplaatsen voor studenten

Ben je (laatstejaars) student boekhouding/accountancy? Dan vind je via jobs & stages de gewenste stageplaats. Vind dus makkelijk een stageplaats in een kantoor dat jouw gekende software gebruikt en andere voorkeuren geniet qua doelgroep, grootte, opleidingsplan, regio, …

Meteen de juiste job voor sollicitanten

Alle kantoren zoeken talentvolle werkkrachten om hun uitdagende en fascinerende jobs in te vullen. Als dossierbeheerder, accountant, teamleader, IT’er, jurist, auditer, CFO, consultant, … Dus beste sollicitant: je kan maar best een kantoor kiezen dat meteen voldoet aan jouw normen qua digitalisering, services, opleiding, ontwikkelingskansen, doelgroep, grootte, locatie, … en waar het klikt … dat laatste moet je zelf ontdekken natuurlijk.

Impact voor opiniemakers

Nieuw! Je constructieve mening delen over het reilen en zeilen in accountancy? Je kritische, doch oplossingsgerichte blik kan je kwijt op dit platform. Contacteer ons om de juiste toedracht te ontdekken.

AccountancyVandaag logo

Over ons

De accountant sterker maken zodat die de ondernemers versterkt. Dat is onze missie.

Door relevante content te delen en die structureel te tonen, bieden we een overzicht van wat er leeft in de wereld van accountancy. Wat schrijft de accountant voor zijn klanten? Welke software automatiseert voor accountants en kmo’s? Welke events vinden er plaats? Welke opleidingen zijn nuttig? Welke opinie levert nieuwe inzichten? Welke vacatures zijn er? …

AccountancyVandaag is hét onafhankelijk platform voor Accountants en iedereen die nieuws, innovatie, trends, software, events, jobs & stages, diensten en andere ontwikkelingen in en rond accountancy, automatisering en adviesverlening wil ontdekken. Nieuws uit Vlaanderen én de wereld.

👏 Wist je dat de a’s in Vandaag … staan voor accountancy, applicaties en adviesverleners/aanbieders?

Heb je een vraag, een suggestie of wil je meewerken? Contacteer ons dan via onderstaand formulier of via info@accountancyvandaag.be.

Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief ⇨ en volg ons op LinkedIn.

We gaan officieel van start in oktober 2021.