Premium partners van AccountancyVandaag

AdminPulse

AdminPulse ondersteunt accountants met de beste software voor kantoorbeheer, met expertise, professioneel advies en coaching. Admin-IS & Admin-Consult en AdminPulse.

Silverfin

Silverfin: het cloud platform dat accountants succesvoller maakt. Het slaat data op, automatiseert accounting workflows en maakt samenwerking eenvoudig. Het geeft je ook de data, tools en tijd om de adviesdiensten en inzichten te leveren die klanten echt waarderen.

Clearfacts

Clearfacts: de digitale snelweg tussen accountants en hun klanten zodat ze op een efficiënte en interactieve manier kunnen samenwerken. Een oplossing van de Isabel Group.

Exact

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kan er terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen.

Octopus

Octopus boekhoudsoftware wordt dagelijks gebruikt door meer dan 2200 accountantskantoren. Talloze integraties, 100% cloud, 100% Belgisch, 100% waar voor je geld!

Larcier-Intersentia

Het kennis-ecosysteem van Larcier-Intersentia bied je als accountant en fiscalist vandaag alle middelen om de uitdagingen van morgen vol vertrouwen aan te gaan. Met publicaties die verhelderen en verklaren, en digitale oplossingen die uw professionele taken ondersteunen. 

Yuki

De boekhouding slimmer, eenvoudiger én leuker maken? Hoe? Door in te zetten op online boekhouden, altijd en overal. Yuki laat jou focussen op wat écht belangrijk is: je kantoor laten groeien.

Wolters Kluwer

Adsolut-software van Wolters Kluwer, dat is digitaal boekhouden, kantoorbeheer en fiscaliteit in één. Met de Belgische professionele cloud- en on-premise oplossingen beschik je over alle middelen om je uitgebreide takenpakket efficiënt aan te pakken. Adsolut automatiseert en vereenvoudigt administra...

Bizzcontrol

Bizzcontrol helpt accountants om proactief advies aan te bieden in de taal van de ondernemer. Maximaliseer jouw toegevoegde waarde op een schaalbare manier.

Horus

Horus: het meest innovatieve en geavanceerde boekhoudprogramma van België, met moderne technologieën en gebaseerd op artificiële intelligentie en gedragsanalyse. Een gebruiksvriendelijk programma, dat ontworpen is met én voor het digitaal beheer van je boekhouding.

Sumrise

Dankzij de e-invoicing software van Sumrise krijgen ondernemers een helder en compleet financieel overzicht, waardoor ze niet alleen hun bedrijfsvoering efficiënter voeren, maar ook de samenwerking met hun accountant verbeteren. Een oplossing van Visma-bedrijf Admisol.

Een versnelde professionalisering en automatisering van accountantskantoren stuwen ondernemers vooruit in hun innovatie. De rol van de adviserende accountant is hierin cruciaal.

Elke structurele partner wenst daarom de impact van deze rol te verhogen. Vaak uiteraard vanuit een commerciële overweging en altijd gedragen door het geloof dat innovatie en begeleiding betere ondernemers oplevert voor het accountantskantoor.

Als partner van AccountancyVandaag geloof je in het samenbrengen van alle actoren en het delen van info en ervaringen die tot een betere samenwerking leiden.

Waar ben je naar op zoek?

Vind snel en eenvoudig het laatste nieuws, informatieve blogs, interessante pagina’s en boeiende evenementen.