Partners

Als partner van AccountancyVandaag geloof je in het samenbrengen van alle actoren en het delen van info en ervaringen die tot een betere samenwerking leiden. Een versnelde professionalisering en automatisering van accountantskantoren stuwen ondernemers vooruit in hun innovatie. De rol van de adviserende accountant is hierin cruciaal.


Elke structurele partner wenst daarom de impact van deze rol te verhogen. Vaak uiteraard vanuit een commerciële overweging en altijd gedragen door het geloof dat innovatie en begeleiding betere ondernemers oplevert voor het accountantskantoor.

Premium partners van AccountancyVandaag

Partena Professional
Partena Professional is je betrouwbare partner die je klanten de beste service biedt. Opstarten, sociale zekerheid voor zelfstandigen en payroll en HR.
Syneton ondersteunt accountants met de beste software voor kantoorbeheer, met expertise, professioneel advies en coaching.
Admin-IS & Admin-Consult en AdminPulse.
Grootste Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds. Maximale ondersteuning van experts. Toptools voor zelfstandigen en accountants. Volg het Xerius-kanaal.
Octopus boekhoudsoftware wordt dagelijks gebruikt door meer dan 2200 accountantskantoren. Talloze integraties, 100% cloud, 100% Belgisch, 100% waar voor je geld!
Proficiat met 20 jaar Octopus!
Silverfin: het cloud platform dat accountants succesvoller maakt. Het slaat data op, automatiseert accounting workflows en maakt samenwerking eenvoudig. Het geeft je ook de data, tools en tijd om de adviesdiensten en inzichten te leveren die klanten echt waarderen. 
A-Chief haalt subsidies binnen voor je klanten. De ervaren subsidie consultants nemen de subsidieaanvraag volledig over en begeleiden je bij de indiening ervan. Na de goedkeuring, staan ze je bij tijdens de vervolgstappen voor de uitbetaling van de toegekende subsidies. Volg ons kanaal.

Advertising & content partners van AccountancyVandaag

Visionplanner: helpen accountants om dashboards te maken voor KMO’s.
Overzichtelijk in één cloud applicatie.
Clearfacts: digitale snelweg tussen accountants en ondernemers
Clearnox: Cloud-oplossing voor het opvolgen en aanmanen van facturen. Lees hoe Konsilanto duizenden facturen opvolgt met Clearnox.