Partners

Premium partners van AccountancyVandaag

Ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds en verzekeringen voor zelfstandigen. Staat achter jou als accountant bij het advies aan je klanten vanaf de start tot het einde van de loopbaan, en erna. Reken op het advies van experten en het gemak van toptools.
AdminPulse ondersteunt accountants met de beste software voor kantoorbeheer, met expertise, professioneel advies en coaching.
Admin-IS & Admin-Consult en AdminPulse.
De boekhouding slimmer, eenvoudiger én leuker maken? Hoe? Door in te zetten op online boekhouden, altijd en overal. Yuki laat jou focussen op wat écht belangrijk is: je kantoor laten groeien.
Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kan er terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen.
Clearfacts: de digitale snelweg tussen accountants en hun klanten zodat ze op een efficiënte en interactieve manier kunnen samenwerken. Een oplossing van de Isabel Group.
Octopus boekhoudsoftware wordt dagelijks gebruikt door meer dan 2200 accountantskantoren. Talloze integraties, 100% cloud, 100% Belgisch, 100% waar voor je geld!
Horus: het meest innovatieve en geavanceerde boekhoudprogramma van België, met moderne technologieën en gebaseerd op artificiële intelligentie en gedragsanalyse. Een gebruiksvriendelijk programma, dat ontworpen is met én voor het digitaal beheer van je boekhouding.
CodaBox: bezorgt je de essentiële data om je accountancykantoor van a tot z digitaal te runnen. Bankrekeninguittreksels, kredietkaartafschriften, loongegevens en e-facturen vind je direct in je boekhoudsoftware, klaar voor verwerking.
A-Chief haalt subsidies binnen voor je klanten. De ervaren subsidie consultants nemen de subsidieaanvraag volledig over en begeleiden je bij de indiening ervan. Na de goedkeuring, staan ze je bij tijdens de vervolgstappen voor de uitbetaling van de toegekende subsidies.

Advertising & content partners van AccountancyVandaag

Silverfin: het cloud platform dat accountants succesvoller maakt. Het slaat data op, automatiseert accounting workflows en maakt samenwerking eenvoudig. Het geeft je ook de data, tools en tijd om de adviesdiensten en inzichten te leveren die klanten echt waarderen. 
Jouw persoonlijk opleidingsplatform binnen accountancy.

Als partner van AccountancyVandaag geloof je in het samenbrengen van alle actoren en het delen van info en ervaringen die tot een betere samenwerking leiden. Een versnelde professionalisering en automatisering van accountantskantoren stuwen ondernemers vooruit in hun innovatie. De rol van de adviserende accountant is hierin cruciaal.

Elke structurele partner wenst daarom de impact van deze rol te verhogen. Vaak uiteraard vanuit een commerciële overweging en altijd gedragen door het geloof dat innovatie en begeleiding betere ondernemers oplevert voor het accountantskantoor.

Meer info nodig? Interesse in onze partnerships?