Adviestool Bizzcontrol wordt structurele partner bij AccountancyVandaag. De Gentse scale-up ontwikkelde software die accountants helpt te transformeren naar proactieve adviseurs, zodat ondernemers betere business beslissingen kunnen nemen.

Hoe doen ze dat?

De rapportgenerator genereert en verstuurt periodieke rapporten naar al jouw klanten. Lees: meer contactmomenten met actuele data voor je klant, met slechts een éénmalige instelling.

In de kantoorcockpit behoud je het overzicht over alle dossiers en krijg je meteen zicht op die dossiers die aandacht vereisen.

Diepte-analyse laat je toe elk dossier in de diepte te onderzoeken. Bekijk in één oogopslag wie de grootste leveranciers zijn, waar de klanten geografisch verspreid zijn en waarom de kosten gestegen zijn versus vorig jaar.

De budgetsimulator simuleert de impact van (te nemen) beslissingen. "Wat is de impact van een prijsverhoging bij mijn leveranciers? Met hoeveel dien ik mijn eigen prijzen op te trekken? Wat als ik iemand extra aanwerf, hoeveel dien ik dan extra te verkopen?"

Jaarprognose stelt eenvoudig je budget op en vergelijkt tijdens het jaar de behaalde resultaten versus de vooropgestelde doelen.

Nicholas, CEO en Co-founder van Bizzcontrol, licht toe

In deze korte video legt Nicholas De Nil concreet uit wat Bizzcontrol is en kan doen voor jouw kantoor:

Bizzgames

Verder staat Bizzcontrol ook bekend van de Bizzgames die het jaarlijks organiseert voor laatste jaarsstudenten in economisch/financiële richtingen. Met behulp van de Bizzcontrol software, analyseren de deelnemende studenten in team de vooropgestelde casus en verdedigen ze hun advies aan de jury, om te strijden voor de titel "beste financieel adviseur van het jaar". De finale vindt plaats op 25 april 2024.

Door het actief betrekken van de analysetools van Bizzcontrol in het hoger onderwijs, wordt Bizzcontrol een onmisbare aanwinst voor kantoren die proactieve adviseurs willen worden voor hun klanten.

Benieuwd welke meerwaarde Bizzcontrol voor jouw kantoor in volle digitale transactie kan bijdragen? Bezoek de Bizzcontrol website en boek een vrijblijvend gesprek.

Lees verder op de site van Bizzcontrol