Ten persoonlijke titel van Martin de Bie.

Gisteren heb ik een post op LinkedIn geplaatst, dat mogelijk het traditionele accountantskantoor eindig is en dat ik hierop via een blog terug zou komen. Mensen, die mij kennen. Weten dat ik uren kan praten met passie over ontwikkelingen in de accountancy. Dus om in een korte blog dat te verwoorden... nou veel lees plezier.

Digitale transformatie & strategie

Als adviseur innovatie bij een datagedreven accountantskantoor ben ik dagelijks bezig om ons voor te bereiden op "the day after tomorrow". Welke ontwikkelingen zijn er nu aan de gang, waarop wij als dienstverlener ons moeten voorbereiden in onze digitale transformatie & strategie?

Platform ontwikkelingen

In Amerika zijn er 2 platformen, welke impact kunnen hebben op korte en lange termijn op de beeldvorming en beleving #accountancy services: Pre-accounting, Payroll en Tax.

In mijn ogen hebben beide platformen een andere uitgangspositie en dit geeft mij heel veel inzicht over een mogelijke scenario van "the day after tomorrow".

Lees verder op de site van Martin de Bie