Op 6 februari reikte Yuki tijdens het jaarlijkse Yuki Gala de Yuki-Awards uit, waaronder de bekende Miss en Mister Yuki Awards, de Operational Excellence Award en de Customer Intimacy Award. Dit jaar werd voor het eerst ook de Sustainability Award uitgereikt, een belangrijk initiatief om duurzaamheid in de schijnwerpers te zetten.

Dewi Vermeulen, verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe initiatieven en strategische projecten bij Yuki, en Jocelijn Geurts, een vooraanstaande expert op het gebied van duurzaamheid, mochten deze prestigieuze prijs uitreiken. Jocelijn nam haar rol als onafhankelijke en deskundige jury serieus en beoordeelde alle inzendingen voor de Sustainability Award aan de hand van verschillende criteria, waaronder motivatie, interne inzet, dienstverlening aan klanten, het gebruik van de Yuki- duurzaamheidsmonitor en concrete impact.

Na een grondige analyse werden PKF Bofidi, Titeca en Creative Finance geselecteerd als de drie genomineerden voor hun opmerkelijke bijdragen aan duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. Maar er kon uiteindelijk maar één winnaar zijn, en dat was PKF Bofidi. Proficiat!

PKF Bofidi stond op het podium als de trotse winnaar van de Sustainability Award 2024. Hun vastberadenheid om B Corp gecertificeerd te worden, het gebruik van de Yuki Duurzaamheidsmonitor voor klantinteractie en de oprichting van een speciale adviestak voor duurzaamheid, waren enkele van de doorslaggevende factoren die hen tot winnaar maakten. De reactie van PKF Bofidi getuigde van oprechte trots en toewijding aan het voortzetten van hun duurzaamheidsinspanningen.

De Sustainability Award van Yuki markeert een belangrijke stap in de erkenning van accountancykantoren die zich inzetten voor positieve verandering. Het belooft een inspiratiebron te zijn voor anderen om te streven naar duurzaamheid als een integraal onderdeel van hun zakelijke missie en identiteit in een tijd waarin duurzaamheid een centrale rol speelt in de bedrijfswereld.

Ook van start gaan met duurzaamheid? Ontdek de Masterclass voor accountants.

Lees verder op de site van Axudo, AccountancyVandaag