Op 6 februari klonken er overwinningsklanken door het Concertgebouw in Brugge, een teken van een bijzondere gebeurtenis. De reden? Het Concertgebouw was het toneel waar de elite van de accountancysector samenkwam. Voor één avond werden de stapels dossiers en facturen vervangen door levendige gesprekken en champagneglazen. Het was een avond waarop vrolijke gezichten de boventoon voerden, en de aanwezige partners zichtbaar genoten van elk moment. Het hoogtepunt van de avond was voor enkele accountantskantoren die met een nog bredere glimlach huiswaarts keerden, nadat ze de prestigieuze Yuki Awards in ontvangst hadden genomen. Proficiat aan alle deelnemers en winnaars.

Fast Growing Award: Axellence

Groei met de grote ‘G’: voor Axellence ging het razendsnel tijdens het afgelopen jaar. Met een vlotte digitale opstart, een gezonde groeihonger en een duidelijke toekomstvisie, slaagde deze Franstalige partner erin om stevige stappen voorwaarts te zetten.

Customer Intimacy Award: Fact-is

Wie zijn klanten op een voetstuk plaatst, krijgt van ons een ereplaats op het podium. Da’s niet meer dan terecht, toch? Bedankt, Fact-is, om steeds ‘the extra mile’ te gaan, zowel voor je klanten als voor je personeel! De Merksemse succesformule? Een bijna dagelijkse verwerking, waardoor klanten elke dag kunnen genieten van real-time inzichten.

Product Leadership Award: Certifisc

De terechte winnaar van onze Product Leadership Award? Dat is zonder twijfel Oost-Vlaamse Certifisc - zéker wanneer je kijkt naar de prachtscore van hun Kwaliteitsmonitor! Van automatisering, over efficiëntie, tot het optimaal toepassen van hun productkennis: Certifisc ging er het afgelopen jaar vol voor.

Sustainability Award: PKF BOFIDI

Mogen we een applaus voor PKF BOFIDI? Zij wonnen immers voor de allereerste keer in Yuki’s geschiedenis onze Sustainability Award! Van hun duurzame bedrijfsvisie tot hun impactvolle initiatieven: ze zetten duurzaamheid met stip op de agenda. En zo'n knappe, toekomstgerichte en interne motivatie?

Miss Yuki: Ilse Simis

Met de juiste digitale ondersteuning? Dan is niets onmogelijk voor Ilse Simis van GRAEF! Ze plukt dan ook vollédig de vruchten van onze Yuki-software. Een kersverse feature testen? Nieuwe ideeën aanleveren? Collega’s ondersteunen? Of ons constructieve feedback geven? You name it, want Ilse doet het allemaal!

Mister Yuki: Nicola Dhoore

Nicola Dhoore, bestuurder van Dhoore Accountant, draagt digitalisering en automatisatie hoog in het vaandel. Hij is een grote fan van Yuki - en wij van hem! Nicola vormt immers een fijn klankbord en gewaardeerde sparringpartner, die niet alleen op constructieve wijze met ons meedenkt, maar ook de ‘moderne accountant’ belichaamt.

Operational Excellence Award: Acctive

De knappe successen en resultaten van Acctive? Die wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Van digitalisering tot automatisering, van innovatie tot klanttevredenheid: op alle vlakken blonk dit kantoor uit. We belonen ze dan ook graag met onze absolute hoofdprijs: de Operational Excellence Award!

Pssst, wil jij op het Yuki Partner Gala 2025 graag een Yuki Award in de wacht slepen? Ontdek de tips & tricks en schiet vandaag nog uit de startblokken!

Lees verder op de site van Yuki