Help mee om studenten warm te maken voor accountancy en ondernemerschap door kwalitatieve opleidingen vanaf het middelbaar.

Wat is het doel?

Het doel van de campagne is om €500.000 te verzamelen. Met dit geld wil de vzw Samen Impact onderwijsprogramma's ontwikkelen en implementeren die middelbare scholieren inspireren om te kiezen voor studies in accountancy en ondernemerschap.

Waarvoor wordt het geld gebruikt?

  1. Onderzoek: Dit is nodig om de nieuwe leermethode verder te verfijnen zodat deze perfect aansluit bij de behoeften van de markt en efficiënter wordt.
  2. Opleiding: Een deel van de bijdrage gaat naar de opleiding van minstens 100 leerkrachten.

Hoe kan jij, als accountant, helpen?

Accountantskantoren kunnen bijdragen door een donatie te doen van €125 per medewerker. Deze donaties zullen rechtstreeks bijdragen aan de financiering van het educatieve initiatief. Zo kan elk kantoor, groot of klein, gelijkwaardig bijdragen aan het project. €125 komt overeen met een correct uurloon in onze branche.

Wie zit er achter dit initiatief?

Achter dit initiatief staan Glenn Vandamme en Sven Cornelis van Finplex, ervaren professionals in de sector. Ze worden ondersteund door drie prominente figuren van de UGent: Patricia Everaert, Evelien Opdecam en Laura Claeys. Deze personen zijn de drijvende krachten achter het onderzoeksinitiatief. Samen vormen ze een dynamisch team dat zich inzet voor positieve impact en de leerstoel UGent Samen Impact.

Naar de website van Samen Impact

Lees verder op de site van Samen Impact