Met Dexxter ontwikkelden Robbe Claessens, Stan De Pauw en Giel Thomas een webapplicatie die student-ondernemers en bijberoepers in een eenmanszaak ondersteunt in hun boekhouding. Het concept trok ondertussen al bijna 1500 ondernemers aan die dankzij Dexxter hun eigen boekhouding doen. Om haar app nu naar een hoger niveau te tillen en nog meer eenmanszaken te ondersteunen is het founderstrio op zoek naar groeifinanciering via WinWinner.

Succesvolle start

Met de boekhoudtool Dexxter zorgt het founderstrio ervoor dat student-ondernemers en bijberoepers in een eenmanszaak makkelijk hun boekhoudkundig zelf in handen kunnen nemen. Met succes, in totaal werden al bijna 1500 accounts aangemaakt waarvan zo’n 50% converteert naar een betalend jaarabonnement. Ondernemers kunnen Dexxter een maand gratis testen, daarna kost het €15/maand om een heel jaar boekhoudkundig in orde te zijn. Bovendien krijgt de app heel wat positieve reviews, gemiddeld 4,9 op 5.

Ook boekhoudkantoren en andere partners zoals Acerta zien de meerwaarde van Dexxter. Zo kunnen boekhoudkantoren de toestroom van kleine ondernemers niet langer faciliteren en zien ze Dexxter dus als de ideale oplossing.

Lees verder op de site van WinWinner