Masterclass Sustainability voor Accountantskantoren

Leid je klanten naar duurzaam succes: accountants als duurzaamheidsstrategen

Heb je je ooit afgevraagd hoe jij, als accountant, een impactvolle verandering kunt bewerkstelligen? Hoe je niet alleen jouw kantoor kunt verduurzamen, maar ook jouw klanten proactief kunt adviseren over duurzaamheid? Dan is deze masterclass precies wat je zoekt! Ontdek hoe je jezelf kunt positioneren als een visionair accountant en hoe je duurzaamheid kunt integreren in jouw bedrijfsstrategie om een tastbaar verschil te maken.

“Ik wist niet wat me gisteren te wachten stond en kwam met een bang hartje naar de Masterclass maar al gauw werd ik meegenomen in het verhaal van uw passie! Hoe jij gisteren jouw passie naar ons overbracht was ongelooflijk, ik ben met veel nieuwe info naar huis gegaan en ik heb heel wat ideeën meegenomen om hier op kantoor de duurzaamheid meer en meer te introduceren naast de dingen die we nu al doen.”

Katrien – Malpertuus Accounting

Wat staat er voor jou op het spel?

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze masterclass nemen we je mee op een inspirerende reis naar de wereld van duurzaam ondernemen. We gaan dieper in op:

En dat is nog niet alles!

We gaan verder dan alleen jouw kantoor. Ontdek hoe je duurzaamheid kunt inzetten om jouw relatie met jouw klanten te versterken. Leer hoe je hen kunt adviseren over duurzaam ondernemen en gezamenlijk kunt werken aan een duurzamere toekomst.

Wat kun je verwachten?

We bieden jou verdere ondersteuning in een levendige online community, waar je vragen kunt stellen en geïnspireerd kunt blijven. Daarnaast staat er een individueel opvolggesprek na 3 maanden voor je klaar om de voortgang van jouw plannen te volgen en waardevol advies te ontvangen. Mis deze unieke kans niet om jouw expertise te vergroten, jouw kantoor te profileren en een nieuwe adviestak uit te bouwen.

Praktische informatie

Ben jij klaar om een blijvende impact te maken in de wereld van accountancy en duurzaamheid? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze inspirerende masterclass en word een pionier in accountancy. Samen werken we aan een duurzame en welvarende toekomst.

Waarom je hier moet zijn

01

Maak je kantoor duurzamer door duurzame praktijken te implementeren en gekwalificeerd personeel aan te trekken.

02

Vergroot je expertise als accountant in duurzaamheid en adviseer je klanten proactief over duurzaamheidskwesties.

03

Positioneer jezelf als een visionaire accountant die voorop loopt in het verstrekken van duurzaamheidsadvies en het opbouwen van duurzame partnerschappen.

04

Versterk je klantrelaties door samen te werken aan een duurzamere toekomst en waarde te creëren in langdurige partnerschappen.

/ Masterclass Sustainability

Data voor het najaar van 2024 volgen weldra

Inschrijving voor de Masterclass Sustainability

Waar ben je naar op zoek?

Vind snel en eenvoudig het laatste nieuws, informatieve blogs, interessante pagina’s en boeiende evenementen.