Jong & Vennoot Live

Join the flow: Jong & Vennoot Live!

Al acht jaar brengen wij, Bert en Koen, accountants samen in een rustgevende en inspirerende setting. Meer dan 100 sleutelfiguren van accountantskantoren hebben meegedaan aan onze tweedaagse happenings en onze inspirerende trips naar Nederland. Tot nu toe was dit alleen voor onze inner circle, maar nu gooien we de deuren open voor jou als jonge vennoot.

We nodigen je uit om mee te doen aan onze unieke klankbordmomenten, in 2024 verpakt in vier halve dagen. Dit is jouw kans om nieuwe dingen te leren, te groeien en je te laten prikkelen door collega-jonge vennoten uit de accountancywereld. Dus, ben je er klaar voor om in te stappen? Scroll verder en check hoe we jouw professionele trip naar een hoger level kunnen tillen!


De openheid en het vertrouwen onder de collega’s zijn ongezien in de sector.

Wij verbinden jou als jonge vennoot van een accountantsbedrijf met collega’s in een vertrouwde setting.

Koen De Herdt & Bert Vandebuerie

Hoe het begon?

Dat zie je hieronder: interviews met jonge vennoten. Een idee van een dag, uitgegroeid tot een succesreeks. Alle jonge vennoten zijn welkom uiteraard. De interviews hieronder hebben tot de start van dit initiatief geleid, maar dat hoeft niet dé enige start te zijn …

Wat zijn de doelen?

  1. Eerlijke discussies over de uitdagingen als jonge vennoot.
  2. Samen met gelijkgestemde jonge professionals zoeken naar innovatieve oplossingen voor de struikelblokken binnen jouw accountantsbedrijf.
  3. Kennisdeling, het uitwisselen van ervaringen en elkaar inspireren.

Doe mee en ontdek hoe jij en jouw accountantsbedrijf groeien in een omgeving waar openheid, samenwerking en vernieuwing centraal staan.

We hechten waarde aan eerlijke en onbevooroordeelde discussies en daarom worden onze events nooit gesponsord.

Triggeren deze tekst en foto’s? We vertellen je graag meer over deze bijzondere ervaring in een persoonlijk kennismakingsgesprek. 👍

Vier halve dagen in 2024

We nodigen je graag uit voor vier halve dagen in 2024. Hiervoor krijg je

  • Een persoonlijk intakegesprek met Bert of Koen.
  • Vier halve dagen die we in overleg inplannen.
  • Met telkens gezonde voeding en drank.
  • Topsprekers / externe inspirators die de wereld van de accountant kennen en begrijpen.
  • Toegang tot de online community, inclusief het exclusieve kanaal van de groep met daarin alle powerpoints, info van de sprekers en verslagen.
  • ITAA-attesten
  • Van deze investering in je toekomst pluk je jarenlang de vruchten.

Wil je ons hele verhaal horen of ervaringen van deelnemers kennen? Laat even je gegevens achter en we contacteren je geheel vrijblijvend. Een mail naar Bert of Koen kan ook uiteraard. Of boek gerust rechtstreeks in de agenda van Koen.