Het is weer die tijd van het jaar! Exact Live, het toonaangevende evenement waar kmo's, accountants en bedrijfssoftware samenkomen, is terug voor zijn derde editie. En dit jaar belooft het grootser en beter te zijn dan ooit tevoren.

Wat staat er op het programma?

Exact Live 2023 vindt plaats op 16 november in de Brabanthal in Leuven. Het evenement is een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware te ontdekken. Maar het gaat niet alleen om software. Het gaat ook om kennis delen, inspireren en netwerken.

De line-up van sprekers is indrukwekkend. Paul Ramakers, CEO van Exact, zal samen met Chief Product Officer Joep Hoeks de missie van Exact en hun nieuwste productinnovaties presenteren. Ze zullen ook hun toewijding aan klanten, partners, medewerkers en de maatschappij benadrukken.

Innovatie in bedrijfssoftware

Paul Ramakers onderstreept het belang van innovatie bij Exact: "Elke dag werken meer dan 600 toegewijde collega's aan het ontwerpen van nieuwe en het verbeteren van bestaande software." Een van de hoogtepunten die tijdens het evenement worden onthuld, is de Premium-editie van Exact Online, speciaal ontwikkeld voor kmo's die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren.

Kunstmatige intelligentie en zakelijk succes

Geertrui Mieke de Ketelaere, een expert op het gebied van AI, zal de toekomstige waarde van kunstmatige intelligentie voor bedrijven en de maatschappij bespreken. En voor diegenen onder jullie die geïnteresseerd zijn in de psychologie van succes, zal Cedric Dumont, een high-performance-psycholoog, zijn inzichten delen over hoe mentale kracht kan leiden tot zakelijk succes.

Wielersport en zakelijk succes

Als een speciale traktatie zullen vader en zoon, Sven en Thibau Nys, hun ervaringen in de wielersport delen en hoe het is om te presteren als zoon van een beroemde vader. En om de dag af te sluiten, zal Belle Perez zorgen voor een muzikale touch!

Waarom zou je komen?

Naast de plenaire sessies zijn er tal van kennissessies en trainingen die specifiek zijn gericht op de oplossingen van Exact. Dit is een uitgelezen kans voor accountants zoals jij om je kennis te verdiepen en je netwerk uit te breiden.

Dus, als je op zoek bent naar inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden, dan is Exact Live 2023 het evenement dat je niet wilt missen. En met een grootschalige campagne op populaire radiozenders, is het zeker dat dit evenement de aandacht zal trekken.

Wil je meer weten? Bezoek de Exact Live-webpagina voor meer informatie.

Tot ziens op Exact Live 2023!

Lees verder op de site van Exact