Al meer dan acht jaar cultiveren wij bijzondere omgevingen waar accountants elkaar ontmoeten om kennis op te doen, zich te ontwikkelen en inspiratie te vinden.

Wat maakt Connect zo bijzonder?

Connect is niet zomaar een programma, het zijn gelijkgestemde professionals die streven naar zowel zakelijke als persoonlijke groei. Met meer dan 100 bedrijfsleiders-accountants die al hebben deelgenomen aan onze evenementen en inspirerende tours, staat Connect garant voor een verrijkende ervaring.

Delen van uitdagingen en oplossingen

  1. Leer van de besten: wij nodigen visionairs en experts uit die diepgaande inzichten delen over de accountancysector.
  2. Deel kennis en ervaringen: bij ons staat kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen centraal. Je krijgt de kans om te leren van collega’s en jouw eigen inzichten te delen.
  3. Groei in een stimulerende omgeving: Connect-leden werken een jaar lang samen aan een of meerdere thema's, waarbij openheid en het delen van uitdagingen en oplossingen voorop staan.

Een persoonlijke uitnodiging

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we je graag meer vertellen over Connect en hoe het jouw professionele reis zal verrijken.

Lees verder op de site van AccountancyVandaag