CoManage, een Limburgs bedrijf dat zich richt op facturatiesoftware voor onafhankelijke ondernemers, heeft een samenwerking met Chat-GPT bekendgemaakt. Deze samenwerking maakt het voor zelfstandige ondernemers mogelijk om snel en efficiënt zakelijke documenten te creëren, een taak die vaak tijdrovend kan zijn.

"Als eerste in België die deze integratie heeft kunnen bewerkstelligen, zijn we er trots op," verklaart Thomas Houben, mede-oprichter van het bedrijf. "Met de hulp van Chat-GPT kunnen onze klanten nu overtuigende offertes opstellen, algemene voorwaarden schrijven, en andere begeleidende documenten creëren. Deze nieuwe mogelijkheid zal de productiviteit verder stimuleren, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun primaire bedrijfsdoelen."

Thomas Houben licht toe waarom deze stap voor CoManage logisch was: "Sinds we in 2015 zijn begonnen, streven we er voortdurend naar om onze tools zo doeltreffend mogelijk te maken. De samenwerking met Chat-GPT leek ons daarom een natuurlijke evolutie. Het is een spannende nieuwe functie die de efficiëntie van ondernemers nog verder zal versterken."

Specifiek voor accountants biedt CoManage een partnerprogramma aan.

Lees verder op de site van CoManage