DKF Fiduciaire, een gevestigde naam in de Vlaamse accountancywereld, heeft haar groeistrategie in Oost-Vlaanderen voortgezet met de recente overname van Accountancykantoor Van den Broeck - Vandecasteele uit Nazareth. Deze stap volgt op eerdere uitbreidingen dit jaar, waaronder de overname van GVS Accountants en Belastingsconsulenten uit Gent.

Het nieuw verworven kantoor zal voortaan bekendstaan als DKF - VDB - VDC Fiduciaire en komt onder de leiding van Katinka De Clercq, die na zes jaar bij DKF Fiduciaire nu partner wordt. De overname bevestigt DKF's ambitie om haar aanwezigheid in de regio te versterken en de consolidatietrend in de sector te volgen.

DKF Fiduciaire, met wortels die teruggaan tot 1951, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds een nieuwe bestuurdersploeg in 1999 een expansieve koers inzette. Het bedrijf, dat deel uitmaakt van de MGI Worldwide-groep, telt nu 65 medewerkers, waaronder acht partners.

Voor het team van Van den Broeck - Vandecasteele, waaronder de dochters Kim en Inge Van den Broeck, biedt de overname door DKF Fiduciaire een toekomstperspectief met groeimogelijkheden, terwijl de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijven. De cultuur van openheid en de kansen voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen binnen DKF Fiduciaire werden als cruciale factoren voor deze fusie benadrukt.

Lees verder op de site van DKF Fiduciaire