Van Havermaet is verheugd de recente overnames van Stremersch, Van Broekhoven & Partners en Essenda aan te kondigen. Deze twee toonaangevende nichekantoren, gespecialiseerd in financiële planning en family office services, markeren een significante uitbreiding van het dienstenaanbod van Van Havermaet.

Met de expertise van Stremersch, Van Broekhoven & Partners en Essenda breidt Van Havermaet het spectrum van zijn bestaande diensten uit. Deze samenwerking stelt Van Havermaet in staat om bedrijfsfamilies en vermogende particulieren in regio's zoals Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen nog beter van dienst te zijn. De integratie van deze gespecialiseerde kantoren onderstreept de toewijding van Van Havermaet aan het leveren van hoogwaardige, onafhankelijke en persoonlijke adviesverlening.

Van Havermaet is enthousiast over de mogelijkheden die deze overnames bieden en kijkt uit naar een toekomst van gezamenlijke groei. De focus ligt op het continueren van de kwaliteitsvolle dienstverlening waarvoor Stremersch, Van Broekhoven & Partners en Essenda bekendstaan, terwijl tegelijkertijd het aanbod wordt verbreed om aan de uiteenlopende behoeften van hun cliënten te voldoen.

Enkele maanden geleden werd Fiscadvies uit Leuven ook geïntegreerd.

Lees verder op de site van Van Havermaet