Bizzcontrol, een Gentse scale-up die adviessoftware ontwikkelt voor accountantskantoren, wordt main partner van de de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie. De schaatssport zit in België enorm in de lift en de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie wil een stap hogerop zetten. De overeenkomst met Bizzcontrol zal bijdragen tot de continuïteit en groei van het langebaanschaatsen en shorttrack in België.

Bizzcontrol, opgericht in 2020 en een van de snelst groeiende Belgische tech-bedrijven in de accountancysector, ondersteunt vooral accountants die meer willen doen dan enkel de boekhouding, met als einddoel ondernemers te laten groeien. Daar ziet de scale-up de link tussen ondernemerschap en topsport: enkel door je te laten omringen met de juiste expertise kan je groeien en uiteindelijk de top bereiken.

Een 'perfect match' met het Belgische schaatsteam, dat reeds presteert op een zeer hoog niveau, maar extra steun zocht om de aandacht te krijgen die het verdient. Dankzij het partnership hoopt Bizzcontrol de komende jaren hieraan bij te dragen om zo samen te schitteren op de Olympische Winterspelen van 2026 in Milaan!

Indrukwekkende successen voor onze Belgische snelschaatsers

De afgelopen weken werden er reeds indrukwekkende successen behaald in het snelschaatsen: goud voor Bart Swings op het EK Massastart in Heerenveen. In Gdansk behaalden onze Belgische shorttrackers een historisch aantal medailles op het EK Shorttrack: goud voor Hanne Desmet op de 1.000 meter. Ook nog brons voor Hanne Desmet op de 500 meter en 2x brons voor Stijn Desmet (500 en 1.000 meter).

Als kers op de taart was er ook nog zilver voor de Belgische mannen op de aflossing en brons voor de gemengde aflossingsploeg. Een fraaie collectie aan eremetaal. De komende maanden kijken we uit naar het WK Afstanden in Canada van 15 tot en met 18 februari en het WK Shorttrack op 16 en 17 maart in Rotterdam!

Lees verder op de site van Bizzcontrol