Accountantskantoor Corthout Michel (ACCM) maakt vanaf heden deel uit van de Taccx-familie, die nu in totaal vijftig medewerkers telt. Terwijl Taccx Partners zijn voetafdruk in de Antwerpse Kempen verruimt, kunnen de klanten van ACCM rekenen op extra services en de medewerkers op doorgroeimogelijkheden.

Na het Berlaarse Hugo Decker Accountants in 2021 treedt nu ook ACCM toe tot Taccx Partners, dat nauw samenwerkt met BOFIDI. Het tienkoppige boekhoudkantoor van Michel Corthout in Heist-op-den-Berg verzekert dankzij deze stap de continuïteit op de langere termijn en slaagt bovendien in zijn zoektocht naar schaalvergroting. Concreet zullen ACCM en het kantoor van Hugo Decker voortaan samen opereren, onder de vleugels van Taccx Partners.

Michel Corthout is bijzonder tevreden met de toetreding tot Taccx Partners. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze medewerkers meer kansen geven. Ik denk dan aan opleidingen, toegang tot expertise en doorgroeimogelijkheden.” Ook voor zijn klanten ziet hij alleen maar voordelen. “De continuïteit is verzekerd en qua services en efficiëntie gaan we er duidelijk op vooruit.”

“We versterken op deze manier onze aanwezigheid in de Antwerpse Kempen”, klinkt het bij Joost Vandecruys, bestuurder van Taccx Partners. “En door Accountantskantoor Corthout Michel en Hugo Decker Accountants operationeel samen te voegen, creëren we nog een bijkomende efficiëntieslag.”

Lees verder op de site van Bofidi