Exact's Toekomstvisie: Samen sterk!

Exact is niet zomaar een softwarebedrijf. Hun visie? Bedrijven toekomstbestendig laten groeien! En hoe? Door te innoveren, samen te werken en te groeien - samen met iedereen die betrokken is.

1. Innovatie op z'n best: Met meer dan 600 gepassioneerde medewerkers werkt Exact elke dag aan nieuwe software-oplossingen. Ze hebben iets groots in petto! Bijvoorbeeld Exact Online Premium, het ultieme softwarepakket voor ambitieuze kmo's.

2. Over de grens: Na overnames van toonaangevende bedrijven zoals Horeko en weclapp, richt Exact de blik naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De cloud wacht, en Exact is er om bedrijven die stap te helpen maken!

3. Samenwerking staat centraal: Het Exact App Center biedt een overvloed aan fantastische apps van diverse ontwikkelaars. Kiezen, koppelen, en personaliseren is het devies! En gebruiksvriendelijkheid? Dat staat bij Exact op nummer één.

4. Meer dan alleen cijfers: Voor Exact gaat groeien verder dan cijfers. Ze nemen verantwoordelijkheid door hun CO2-voetafdruk te verkleinen en te investeren in cyberveiligheid en gegevensprivacy. Omdat de wereld van morgen, vandaag begint.

Eén ding is zeker: bij Exact geloven ze dat echte groei een teameffort is. Samen met klanten, collega's en partners bouwen ze aan een betere toekomst!

Lees verder op de site van Exact