Masterclass Sustainability voor Accountantskantoren

Leid je klanten naar duurzaam succes: accountants als duurzaamheidsstrategen

Heb je je ooit afgevraagd hoe jij, als accountant, een impactvolle verandering kunt bewerkstelligen? Hoe je niet alleen jouw kantoor kunt verduurzamen, maar ook jouw klanten proactief kunt adviseren over duurzaamheid? Dan is deze masterclass precies wat je zoekt! Ontdek hoe je jezelf kunt positioneren als een visionair accountant en hoe je duurzaamheid kunt integreren in jouw bedrijfsstrategie om een tastbaar verschil te maken.

Ik wist niet wat me te wachten stond en kwam met een bang hartje naar de Masterclass maar al gauw werd ik meegenomen in het verhaal van je passie! Hoe jij gisteren jouw passie naar ons overbracht was ongelooflijk, ik ben met veel nieuwe info naar huis gegaan en ik heb heel wat ideeën meegenomen om hier op kantoor de duurzaamheid meer en meer te introduceren naast de dingen die we nu al doen. (Katrien – Malpertuus-Accounting)

Wat staat er voor jou op het spel?

 • Maak je kantoor duurzamer: Leer hoe je duurzame praktijken kunt implementeren en gekwalificeerde medewerkers kunt aantrekken die perfect binnen je organisatie passen.
 • Vergroot je accountantsexpertise: Word een duurzaamheidsexpert en adviseer je klanten proactief over duurzaamheidskwesties binnen hun organisatie.
 • Positioneer jezelf als visionair accountant: Loop voorop in het verstrekken van duurzaamheidsadvies aan je klanten en bouw duurzame partnerschappen op.
 • Versterk je klantrelaties: Werk samen met je klanten aan een duurzamere toekomst en creëer waarde in langdurige partnerschappen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze masterclass nemen we je mee op een inspirerende reis naar de wereld van duurzaam ondernemen. We gaan dieper in op:

 • De betekenis van duurzaam ondernemen en waarom het cruciaal is om hiermee te starten.
 • De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zodat je altijd een stap vooruit kunt blijven.
 • Het overwinnen van regelgevingsobstakels met praktische tools en richtlijnen.
 • Het creëren van een op maat gemaakt actieplan voor jouw kantoor, inclusief het identificeren van specifieke doelen en het meten van jouw voortgang.

En dat is nog niet alles!

We gaan verder dan alleen jouw kantoor. Ontdek hoe je duurzaamheid kunt inzetten om jouw relatie met jouw klanten te versterken. Leer hoe je hen kunt adviseren over duurzaam ondernemen en gezamenlijk kunt werken aan een duurzamere toekomst.

Opvolging na de masterclass

We bieden jou verdere ondersteuning in een levendige online community, waar je vragen kunt stellen en geïnspireerd kunt blijven. Daarnaast staat er een individueel opvolggesprek na 3 maanden voor je klaar om de voortgang van jouw plannen te volgen en waardevol advies te ontvangen. Mis deze unieke kans niet om jouw expertise te vergroten, jouw kantoor te profileren en een nieuwe adviestak uit te bouwen.

Praktische informatie

 • Datum en locaties: We organiseren deze masterclass op vijf verschillende data en locaties om aan jouw behoeften te voldoen.
 • Investering: De normale investering bedraagt €695, maar dankzij onze duurzame partners betaal je €595.
 • Inbegrepen: De dagopleiding (van 9u tot 17u) omvat onthaal vanaf 8.30u, een gezonde lunch, alle dranken en cursusmaterialen. Bovendien krijg je ITAA-erkenning voor deze opleiding.
 • Aantal deelnemers: We houden de groepen klein, met maximaal 12 personen per locatie, om een interactieve en persoonlijke ervaring te garanderen.

Ben jij klaar om een blijvende impact te maken in de wereld van accountancy en duurzaamheid? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze inspirerende masterclass en word een pionier in accountancy. Samen werken we aan een duurzame en welvarende toekomst.

Waarom je hier moet zijn

Maak je kantoor duurzamer door duurzame praktijken te implementeren en gekwalificeerd personeel aan te trekken.

Vergroot je expertise als accountant in duurzaamheid en adviseer je klanten proactief over duurzaamheidskwesties.

Positioneer jezelf als een visionaire accountant die voorop loopt in het verstrekken van duurzaamheidsadvies en het opbouwen van duurzame partnerschappen.

Versterk je klantrelaties door samen te werken aan een duurzamere toekomst en waarde te creëren in langdurige partnerschappen.