Dit profiel is voor 75% volledig
Digitaal kantoor

Baker Tilly Aalst

Kareelstraat 120-124, 9300 AALST

Baker Tilly heeft vestigingen te Aalst, Brussel (Groot-Bijgaarden), Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen en Zele en zijn 155 medewerkers sterk. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly. Onze dienstverlening: Accountancy & reporting Audit & bedrijfsrevisoraat Advies & Consultancy Corporate finance

Baker Tilly Aalst gebruikt deze applicaties
Accountants Academy

Accountants Academy

Accountants Academy is een uniek digitaal leerplatform, specifiek gecreëerd voor de vooruitstrevende accountant. Via ons leerplatform centraliseren we al onze kwalitatieve opleidingen (video, documenten, oefeningen, voorbeelden, templates, bijlagen, etc.) op 1 centrale plaats die gemakkelijk toegankelijk is voor iedere accountant. Je kiest zelf hoe, waar en wanneer je een opleiding wenst te volgen. Concreet bespaar je door het gebruik van ons leerplatform geld én tijd, alsook maakt het [Meer...]
Voor accountant
onFact

onFact

Facturatiesoftware in de cloud / onFact is een eenvoudig te gebruiken facturatieprogramma dat makkelijk uitgebreid kan worden met gratis modules. Zo wordt onFact helemaal afgestemd op de specifieke noden van jouw onderneming. [Meer...]
Voor ondernemer
Penneo

Penneo

Maak beter contact met uw klanten Bied uw klanten een digitale manier om met u te communiceren en de informatie te krijgen die u nodig heeft — handig en efficiënt voor alle betrokkenen. Bespaar tijd en verbeter de klantervaring. [Meer...]
Voor ondernemer en accountant
Baker Tilly Aalst bedient deze specifieke sectoren
Nieuws van Baker Tilly Aalst

Baker Tilly opent nieuw kantoor in Waregem

Sinds 1 september 2023 kunnen ondernemers ook terecht in het nieuwe Baker Tilly kantoor in Waregem. Het nieuwe kantoor is de 7de locatie van Baker Tilly, gespecialiseerd in accountancy, audit, consultancy, corporate finance, vermogens- en successieplanning en ESG.

De opening van het nieuwe kantoor is een logische strategische stap in het groeiverhaal van Baker Tilly. “Het aanboren van nieuwe regio’s is voor ons een waardevolle manier om onze groei te versterken. In West-Vlaanderen zijn we momenteel nog minder bekend. Waregem vormt een goede uitvalsbasis om aan schaalvergroting te doen binnen de rest van West-Vlaanderen. Op deze manier kunnen we onze aanwezigheid verder uitbreiden binnen Vlaanderen”, beaamt Peter Weyers, partner bij Baker Tilly.

“Ook voor onze West-Vlaamse collega’s van Baker Tilly is de opening van het kantoor in Waregem een voordeel. Er is momenteel plaats voorzien voor een 15-tal collega’s die in een aangename werkomgeving en in alle comfort dichter bij huis kunnen werken.”

Multidisciplinair en persoonlijk advies

Binnen Baker Tilly staat een persoonlijke aanpak centraal. Een goede bereikbaarheid en lokale kantoren spelen hierin een belangrijke rol. “Het kantoor in Waregem ligt vlakbij de autosnelweg en is dus gemakkelijk bereikbaar voor onze klanten. Door deze centrale locatie kunnen we ondernemers in West-Vlaanderen nog beter van dienst zijn”, zegt Michèle Van Maele, partner kantoor Waregem.

Binnen de vestiging van Waregem kunnen ondernemers terecht voor de volledige dienstverlening rond accountancy, audit, overnames, fusies, vermogens- en successieplanning, ESG … “Een multidisciplinaire aanpak vormt de kern van onze dienstverlening. Ook binnen onze Waregemse vestiging bieden we deze uitgebreide service aan. Collega’s uit al onze afdelingen zullen hier ondernemers ontvangen en verder adviseren.”

Het adres voor het nieuwe kantoor is Anzegemseweg 28, 8790 Waregem. 

Op de foto v.l.n.r. Thibault Roelandt, Nathan Van denabeele, Chelsea Cools, Michèle Van Maele

05/09/2023

Baker Tilly gaat van start met ESG & Sustainability

Vanaf nu kunt u bij Baker Tilly ESG & Sustainability terecht. Met deze nieuwe afdeling gaan we u bijstaan om uw duurzaamheid aantoonbaar te verbeteren. Daarbij nemen we de nieuwe EU-regelgeving als leidraad en anticiperen we onder meer op de richtlijn over duurzaamheidsrapportage (CSRD of Corporate Sustainability Reporting Directive) die weldra van kracht zal zijn.

Het ESG-kader heeft impact op alle ondernemingen

Onder de huidige wetgeving zijn grotere, beursgenoteerde ondernemingen verplicht om te rapporteren over hun positieve impact op het milieu (Environment) en de samenleving (Social). Die interacties moeten ze omkaderen met goed bestuur (Governance). De nieuwe regelgeving breidt de doelgroep uit en zal gelden voor alle ondernemingen die beantwoorden aan twee van de drie volgende criteria: meer dan 250 medewerkers, meer dan 40 miljoen euro omzet of meer dan 20 miljoen euro balanstotaal. Maar ook de toeleveranciers en kleinere ondernemingen zullen in veel gevallen door grote bedrijven, banken of investeerders worden verzocht om gegevens aan te reiken volgens de nieuwe standaarden. Daarnaast zullen ook medewerkers en klanten in toenemende mate aantoonbare duurzaamheid verwachten.

 

26/10/2022

Baker Tilly bundelt krachten met DNA Law

Baker Tilly, gespecialiseerd in audit, accountancy, corporate finance en consultancy, is vanaf 1 september 2022 een samenwerking rijker. Advocatenkantoor DNA Law oppereert sinds september naast de zijde van Baker Tilly.

De synergie tussen Baker Tilly en DNA Law is een verdere stap in de ambitie om de bestaande juridische dienstverlening uit te breiden en te evolueren naar een one-stop-shop voor klanten. Dries Joseph, advocaat en stichtend vennoot bij DNA Law, wordt hierbij aangeduid als Managing Partner Legal – advocaat bij Baker Tilly. 

04/10/2022

Twee nieuwe junior vennoten voor Baker Tilly

Baker Tilly, die accountancy, audit, corporate finance en consutancy diensten aanbiedt voor ondernemers verwelkomt twee nieuwe junior vennoten binnen haar organisatie. De nieuwe vennoten zijn Audrey De Bevere, Individual Tax Partner en Stijn De Coen, Partner – Bedrijfsrevisor.

01/07/2021
Dit kantoor is nog niet opgeëist. (registreer en vul aan)

Waar ben je naar op zoek?

Vind snel en eenvoudig het laatste nieuws, informatieve blogs, interessante pagina’s en boeiende evenementen.