Digitale kantoren

AC Boekhouding & Fiscaliteit

Hemelboomstraat 12, 3582

15 jaar ervaring in boekhouding & fiscaliteit Samen werken aan vertrouwen, samen bouwen aan een toekomst

Meer...

AC Serv - KMO office

Langestraat 190, 2240 ZANDHOVEN

Een ervaren team met persoonlijke aanpak, een vaste contactpersoon en up-to-date kennis, vormen maar enkele troeven van AC Serv. Nele Convents, boekhouder-fiscalist BIBF, staat aan het hoofd van het bedrijf sinds 1994. Hierbij wordt ze ondersteund door het voltallige AC Serv team. Een dynamisch, goed opgeleid team dat klaar staat om uw boekhouding aan te pakken en te behartigen.

Meer...

Academ Accountants

Slabbaardstraat Zuid 31/1, 8870 IZEGEM

Academ Accountants wil, gedreven door kwaliteit een lange termijnrelatie opbouwen als eerstelijnsadviseur op gebied van bedrijfsvoering en vermogen voor de familiale KMO ondernemer, vrije beroeper en zijn familie.

Meer...

ACB Tax Consult Herentals

Cardijnlaan 17/1, 2200 HERENTALS

Voor bedrijven, éénmanszaken en KMO's

Meer...

Acc. & Tax Consultants De Rudder & Cie

Beekstraat 154, 9031

Meer...

Accal

Zwaluwstraat 115, 1840 LONDERZEEL

Frans Callaert startte midden de jaren 60 met het leveren van boekhoudkundige en fiscale dienstverlening aan lokale ondernemers. Zijn zoon Luc Callaert werd bedrijfsrevisor in 1988, sinds 1996 is hij gevestigd als bedrijfsrevisor in Londerzeel. Sinds 1996 kende ons bedrijf een gestage groei en ondertussen bestaat het team uit drie bedrijfsrevisoren, één stagiair bedrijfsrevisor, één accountant-belastingconsulent, vier senior dossierbeheerders en twee assistenten. Ondertussen is ook de derde generatie in het bedrijf aanwezig en werd een Nederlands bijkantoor geopend. Ons klantenportfolio is zeer breed en gaat van kleine ondernemingen tot nationale en multinationale ondernemingen die beursgenoteerd zijn. De grote diversiteit van onze klanten reflecteert dan ook in de ervaring van onze medewerkers.

Meer...

Accant

Kielsevest 2-4, 2018 ANTWERPEN

Boekhoudkantoor van start-up over KMO tot grote onderneming

Meer...

Accanta

Ieperse Steenweg 108, 8630 VEURNE

Elke onderneming is anders en uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om jouw behoeften en verwachtingen te identificeren en deze als startpunt van onze samenwerking te beschouwen. Dit kan enkel door een persoonlijk contact. Met meer dan 35 jaar ervaring in huis beschikken we in elke situatie over de nodige knowhow. Permanente bijscholing en intensief contact met onze klanten en ondernemers, zorgen ervoor dat we de vinger aan de pols houden en anticiperen op de veranderende omstandigheden waarin ondernemers aan het werk zijn. Daardoor kunnen wij een individuele aanpak aanbieden. We begrijpen dat je als ondernemer met talloze vragen zit over fiscaliteit en accountancy. Starten, overnemen, je pensioen plannen, … . Het zijn maar enkele voorbeelden van de domeinen waarin we jou kunnen bijstaan. Administratieve taken zijn onvermijdelijk als ondernemer. Echter moeten deze zo veel als mogelijk beperkt worden, zodat er tijd vrij komt voor wat echt belangrijk is: ondernemen. Dat kan bij ons door een doorgedreven automatisatie en digitalisatie. Onze dossierbeheerders kunnen dan ook ten volle inzetten op advies op maat.

Meer...

Accefisc

Diestsestraat 175, 3270 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Meer...

Accenium Accountancy & Tax Heist-op-den-Berg

Kriekenstraat 22, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Welkom bij Accenium Accountancy & Tax. Of u nu starter, groeier of doorwinterde ondernemer bent, bij ons kan u terecht voor een volledige begeleiding inzake boekhouding en fiscaliteit, en dit in elke fase van uw bedrijfsvoering. Naast het voeren van de boekhouding van uw onderneming en het vervullen van de fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen, zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik kan maken van de opportuniteiten die uw onderneming u biedt. Wij helpen u bij het uitstippelen van de ideale koers opdat uzelf en uw onderneming van het financieel comfort kan genieten waar u recht op heeft, ook wanneer het einde van uw actieve carrière in zicht is. In onze dienstverlening staat persoonlijke betrokkenheid van u als klant centraal. Wij willen uw vertrouwenspersoon zijn die ten alle tijde uw vragen en onzekerheden beantwoordt met glasheldere adviezen. Wij richten ons specifiek naar consultants, adviseurs, architecten, tuinontwerpers en boomchirurgen, medici en paramedici, artiesten, regisseurs, productiemedewerkers, journalisten, fotografen, … Kiezen voor Accenium Accountancy & Tax, is kiezen voor een vertrouwenspersoon die in alle openheid altijd voor u klaar staat.

Meer...

Acces Accountancy

Koestraat 17C, 3270 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Meer...

AccFides

Kapelstraat 18, bus 0.1, 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Meer...

Accinva

Pervijzestraat 53, 8600 DIKSMUIDE

In 2006 richtte Inge Vantomme Accinva BV op en nam ze het familiebedrijf in boekhouding en fiscaliteit over. Het kantoor werd hedendaags ingericht en sloeg geleidelijk de digitale weg in. Door deze digitalisering kunnen we sneller actuele bedrijfsresultaten raadplegen en hierdoor korter op de bal spelen. We staan garant voor een klantgerichte en persoonlijke aanpak voor bedrijven uit diverse sectoren, zoals onder andere bedrijven uit de bouw, winkels, thuisverpleegkundigen, beroepsduikers en ga zo maar door. Ons team zet zich dagelijks ten volle in om er voor te zorgen dat je zelf geen zorgen meer hebt over je boekhouding.

Meer...

ACCM (Accountantskantoor Corthout Michel)

L. Carréstraat 9/1, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

DIENSTEN EN ADVIES VOOR DE HORECA ACCM is één van de professionele partners van VnV Horecamanagement & Consulting. Een aantal partners, elk met hun eigen specialiteit, werken samen om een diepgaande analyse te maken van uw horecazaak. Zo kan er worden bijgestuurd waar nodig. Alle facetten komen hierbij aan bod: personeelsbeleid, reorganisatie van keuken en kaart, aankoopbeheer, de uitstraling van uw onderneming,... Kortom elk andere facet van het runnen van uw onderneming. Michel Corthout van ACCM zal de cijfers van uw horecazaak onder de loep nemen en hierover een bruikbaar rapport samenstellen dat periodiek opgevolgd kan worden en/of dienstig kan zijn voor uw businessplan.

Meer...

Acco Accountants & Tax advisors

Battelsesteenweg 455 - E, 2800 MECHELEN

Meer...

Acco Accountants & Tax advisors

Prins Boudewijnlaan 177-179, 2610 WILRIJK

Meer...

Acco Accountants & Tax advisors

Diamantstraat 8/239, 2200 HERENTALS

Meer...

Accobel Services bvba

Bremtstraat 114, 1790 AFFLIGEM

Meer...

Accofisc Heesters

Vierkeerstraat 2 bus 1, 8551

Samen maken we het verschil Een luisterend oor, persoonlijk advies en een zeer uitgebreid aanbod aan expertises. Dat is hoe we bij Accofisc het verschil maken. Als allround boekhoudkantoor gaan we veel verder dan louter boekhouding en fiscaliteit. We bieden begeleiding, advies en ondersteuning op tal van domeinen.

Meer...

Accofisc Kortrijk

President Kennedypark 24 bus 2, 8500 KORTRIJK

Samen maken we het verschil Een luisterend oor, persoonlijk advies en een zeer uitgebreid aanbod aan expertises. Dat is hoe we bij Accofisc het verschil maken. Als allround boekhoudkantoor gaan we veel verder dan louter boekhouding en fiscaliteit. We bieden begeleiding, advies en ondersteuning op tal van domeinen.

Meer...