Deconnect tweedaagse: vormgeven aan accountancy

Al acht jaar lang brengen Bert en Koen accountants samen in een vertrouwde en verrijkende omgeving. Meer dan 100 bedrijfsleiders-accountants hebben deelgenomen aan onze tweedaagse evenementen en inspirerende tours naar Nederland. Tot op heden hebben we dit aanbod uitsluitend binnen een ‘gesloten kring’ aangeboden, maar nu is het tijd om onze deuren open te zetten voor jou.

We willen je persoonlijk uitnodigen om deel te nemen aan onze unieke evenementen en ervaringen. Dit is een kans om te leren, te groeien en je te laten inspireren door vakgenoten en visionairs. Dus, ben je er klaar voor om deel uit te maken van de volgende florerende groep? Lees verder en ontdek hoe wij jouw professionele reis kunnen verrijken.

De openheid en het vertrouwen onder de collega’s zijn ongezien in de sector.

Wij verbinden jou als ondernemer van een accountantsbedrijf met collega’s in een vertrouwde setting.

Koen De Herdt & Bert Vandebuerie

Wat zijn de doelen?

Doe mee aan onze tweedaagse evenementen voor diepgaande gesprekken over de uitdagingen in de accountancysector.

Samen met professionals zoeken we naar oplossingen voor jouw accountantsbedrijf. We nodigen visionairs uit die inzicht hebben in de sector.

Bij ons staat kennisdeling, ervaring uitwisselen en inspiratie centraal, zowel op vertrouwde als nieuwe thema’s.

Ontdek hoe jouw bedrijf kan bloeien in een sfeer van openheid en vernieuwing.

Twee dagen zijn de perfecte gelegenheid om even een stap terug te doen van je kantoor. Het is de tijd die je nodig hebt om echt mentaal los te koppelen, en daardoor wordt de impact des te groter.

Voor 2024 staan er nieuwe groepen op het programma, dus verwelkomen we deelnemers die elkaar nog niet kennen. Dit creëert een frisse dynamiek en opent de deur naar nieuwe connecties en inzichten.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze tweedaagse evenementen nooit worden gesponsord en altijd 100% onafhankelijk zijn. We hechten waarde aan eerlijke en onbevooroordeelde discussies.

We vertellen je graag meer over deze bijzondere ervaring in een persoonlijk kennismakingsgesprek 👍.

Deconnect tweedaagses in 2024

Voorjaar

Van woensdagavond 12 juni (18u) tem vrijdag 14 juni 2024 (16u)

Locatie: tussen Kortrijk en Gent

Najaar

Van woensdagavond 13 november (18u) tem vrijdag 15 november 2024 (16u)

Locatie: in de buurt van Oudenaarde


Wil je ons hele verhaal horen of ervaringen van deelnemers kennen? Laat even je gegevens achter en we contacteren je geheel vrijblijvend. Een mail naar Bert of Koen of Thomas kan ook uiteraard.


Deconnect tweedaagse

We nodigen je graag uit voor twee tweedaagses in 2024. Hiervoor krijg je telkens

  • Een persoonlijk intakegesprek met Bert of Koen of Thomas.
  • Kennismaking met de deelnemers.
  • Twee overnachtingen op een unieke locatie. We starten altijd smaakvol met het vooravonddineetje. Je arriveert in alle rust en schuift aan tafel op je eigen tempo.
  • Gezonde voeding en drank (hele dag door, apero, tijdens het eten en after drink, …).
  • Topsprekers / externe inspirators die de wereld van de accountant kennen en begrijpen. Is de spreker ook een schrijver, dan neem je het boek ook mee naar huis.
  • Toegang tot de online community, inclusief het exclusieve kanaal van de groep van elke tweedaagse met daarin alle powerpoints, info van de sprekers en verslag.
  • Een ‘Kantoor in the picture’ artikel op deze website.
  • ITAA-attesten
  • Van deze investering in je toekomst pluk je jarenlang de vruchten.