Henchman, een bedrijf dat gespecialiseerd is in juridische AI-tools, heeft onlangs twee belangrijke prestaties gevierd. Ten eerste heeft het bedrijf Deloitte als klant verwelkomd, waardoor de juridische dienstverlening van Deloitte verrijkt wordt met Henchman's AI-gedreven contractbeheertools. Deze tools voegen een intelligente laag toe aan Deloitte's bestaande contractendatabase, wat het eenvoudiger maakt voor hun juridische professionals om te profiteren van de expertise van het hele team. Ten tweede won Henchman de prestigieuze Legal AI Supplier of the Year Award op het British Legal Technology Forum.

Anaïs De Boulle, Legal Director bij Deloitte, uitte enthousiasme over de samenwerking met Henchman, benadrukkend dat Henchman aanzienlijk zal bijdragen aan Deloitte's capaciteit om klanten te helpen in complexe juridische dossiers en dat het ook helpt bij het aantrekken en behouden van toptalent in de juridische sector.

Verder heeft Henchman in 2023 indrukwekkende groei getoond, met meer dan 100 klanten in meer dan 35 landen, een verdubbeling van het team, strategische partnerschappen, de lancering van nieuwe producten en een omzetgroei van 1300% in anderhalf jaar.

Lees verder op de site van VOKA