Fintrax, een van de vaste partners van Silverfin, heeft een nieuwe Marketplace pack gelanceerd die zich specifiek toespitst op de compliance van verenigingen en stichtingen. Dankzij deze pack fiets je vanaf nu nog efficiënter door de patrimoniumtaks en de jaarrekeningen van verenigingen en stichtingen. De pack is beschikbaar in drie talen: Engels, Nederlands en Frans.

Vzw’s zijn booming business

“Vzw’s en stichtingen zijn goed voor zowat de helft van de nieuwe vacatures in het Belgische joblandschap, economisch zijn ze dus belangrijker dan ooit,” vertelt Sam Van Eenoo, een van de founders van Fintrax. “Vanuit Fintrax streven we ernaar om accountants zo goed mogelijk te ondersteunen in hun rol als partner van ondernemingen. Een vzw-package kon dan ook niet ontbreken in ons aanbod op de marketplace van Silverfin.”

En om accountants het leven zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de workflows voor non-profit bedrijven opgezet in dezelfde look en feel als die voor commerciële bedrijven. Als Silverfin-gebruiker ben je dus meteen vertrokken.

Lees verder op de site van Silverfin