Applicaties

2CLIXZ

Where Digitisation ideas take shape! 2CLIXZ is a unified platform for increasing sales, reducing cost and managing revenue.

Meer...

4PS

Dé softwareoplossing voor bouw & project georiënteerde bedrijven Ons ERP-systeem 4PS Construct is een innovatieve, integrale softwareoplossing die al je primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Het is een totaaloplossing speciaal voor de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vanuit de cloud, overal en voor iedereen beschikbaar. Altijd up-to-date, schaalbaar én veilig.

Meer...

Adfinity

Breng je financieel beheer naar een hoger niveau Boekhoudsoftware voor financieel en commercieel beheer Transformeer je volledige administratie én je boekhoudteam met artificiële intelligentie en machine learning. Elimineer alle manuele input en focus op toegevoegde waarde.

Meer...

Adfinity Real Estate

Krachtige software voor vastgoedbeheer Gemaakt voor vastgoedpromotoren & vastgoedbeheerders Beheer van gebouwen/units, huurders & kosten Volledig geïntegreerde boekhouding Diepgaande rapporten en dashboards

Meer...

Admin-IS / Admin-Consult van Syneton

Admin-IS en Admin-Consult verhogen de rentabiliteit van uw kantoor, geven u grip op uw administratie en helpen uw kantoor te groeien! Uitgebreid permanent dossier, kwaliteitstoetsing, anti-witwas, UBO, tijdsregistratie, facturatie, deadlines, documentbeheer, HRM, CRM,... Via verregaande samenwerkingen en connecties worden uw applicaties aan elkaar gekoppeld en wordt uw kantoorbeheer de spil van uw digitaal ecosysteem.

Meer...

AdminPulse van Syneton

Een efficiënter kantoor in een halve dag! AdminPulse is dé online kantoorbeheer software voor accountants, boekhouders en bedrijfsrevisoren. Door de makers van Admin-IS en Admin-Consult. AdminPulse is een open systeem en integreert met andere software pakketten. In tegenstelling tot andere kantoorbeheersoftware voor accountants heeft AdminPulse een open-API. Dit betekent dat iedere andere software gekoppeld kan worden aan AdminPulse. Wij maken er steeds integraties bij, maar als dit voor jouw kantoor niet vlug genoeg gaat, kan je zelf je eigen integraties maken of een externe partner dit voor jou laten doen.

Meer...

Adsolut Boekhouding

Adsolut Boekhouding is de meest volledige boekhoudsoftware op de markt voor accountants en ondernemers. Ontdek het gemak van een efficiënte accountingoplossing.

Meer...

Adsolut ERP / Adsolut Kmo-beheer

Automatiseer tijdsintensieve manuele processen, krijg meer inzicht en werk efficiënter op alle niveaus van uw organisatie. Met het Adsolut Kmo-beheer beheert u uw kmo als een pro.

Meer...

Afas Software

Eén totaaloplossing voor de hele organisatie. Met één softwarepakket worden alle administratieve processen geautomatiseerd en inzichtelijk gemaakt. Zo bespaar je geld, energie, en tijd, wat ruimte creëert voor meer kwaliteit!

Meer...

Archisnapper

Maak jij nog werfverslagen in Word of Excel? Er is een betere manier. Meer dan 10.000 Architecten, Aannemers en andere bouwprofessionals gebruiken ArchiSnapper.

Meer...

Archisoft (Visma)

DE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE VOOR ELKE ARCHITECT Gedaan met het geknoei met Excel en Word. Ruil dat bureauwerk in voor jouw vakmanschap. Ontdekt hier alle voordelen van Archisoft!

Meer...

Arco

Boekhoudkantoren staan voor belangrijke uitdagingen:

  • Kostenverlaging voor de administratieve processen (facturen inboeken, documenten uitwisselen,…)
  • Tijdwinst voor meer advies en dienstverlening
  • Klanten die op elk moment inzage willen in dossiers en documenten

Klanten (bedrijven en zelfstandigen) kunnen via webportalen zelf de leveranciersfacturen inscannen. De factuur wordt automatisch omgevormd tot een digitaal boekingsvoorstel, zodat in het boekhoudkantoor de tijd voor inboeken met meer dan de helft vermindert. Elke klant krijgt een digitaal dossier ter beschikking. Dat bevat zowel de leveranciersfacturen, de verkoopfacturen als alle nuttige stukken in relatie tot de vennootschap of de zelfstandige.

De klant moet geen fysieke stukken meer bezorgen, en verkoopfacturen kunnen automatisch in het digitaal archief worden opgeslagen. Aangezien dit archief volledig wettelijk conform is, hoeft een papieren opslag niet meer. De klant heeft op elk moment inzage in het digitaal archief en kan flexibel opzoeken, ook op de inhoud van de facturen.

Meer...

AUDIT-Manager

Optimaliseer het beheer van uw bedrijfsrevisorenkantoor. Op maat ontwikkeld voor Belgische bedrijfsrevisorenkantoren, AUDIT-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen (AML, ISQM,... ), digitalisatie van klantenfiches, archiveren van uw permanente dossiers, een efficiënte timesheet, zowel forfaitaire als regie-facturatie, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet (AML) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en nog zoveel meer!

Meer...

Bizzey

Eenvoudig & snel factureren. Stroomlijn je bedrijfsadministratie in één overzichtelijk te gebruiken applicatie. Eenvoudig professionele offerten en facturen maken Alle klantgegevens op een rij Beheer en plan projecten Bespaar tijd en geld Jouw volledige bedrijfsadministratie op één plek

Meer...

Bothive

Het platform voor georganiseerde betekenisvolle communicatie. Spendeer minder tijd aan repetitieve en procesgerichte communicatie en investeer in betekenisvolle conversaties.

Meer...

Bouwsoft (Visma)

DÉ BOUWSOFTWARE VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE BOUWBEDRIJVEN EN INSTALLATIEBEDRIJVEN Maak je nog steeds offertes en facturen in Excel en Word? Ruil dat bureauwerk in voor jouw vakmanschap, dankzij de meest gebruikte administratie software voor de bouw in Vlaanderen!

Meer...

Clearfacts

Als gespecialiseerd samenwerkingsplatform voor de accountant en zijn klanten, integreert ClearFacts met meerdere boekhoudpakketten (WinBooks, Exact Online, Expert/M, Sage BOB, Adsolut en Wings). De focus ligt niet enkel op de boekhouder maar ook op de ondernemer. Een succesvol klantenportaal dient namelijk meerwaarde te bieden aan alle partijen. ClearFacts biedt 7 verschillende mogelijkheden om aankoop-, verkoopfacturen en documenten digitaal aan de boekhouder te bezorgen. Op de ontvangen facturen wordt een tekstherkenning toegepast, meteen aangevuld met een boekingsvoorstel. De accountant hoeft enkel nog te valideren. De ClearFacts connectoren zorgen vervolgens voor een naadloze, bidirectionele synchronisatie met de gekoppelde boekhoudsoftware. Aan de hand van een overzichtelijk dashboard en rapporten beschikt de ondernemer over een realtime overzicht van zijn verwerkte boekhouding en zijn financiële gegevens. Hij houdt de vinger aan de pols dankzij handige overzichten van de openstaande klanten en leveranciers. Checkt de betaalstatus en bereidt betalingen voor via SEPA of QR-code. Met de mobiele app kan hij niet enkel bonnetjes doorsturen maar heeft hij ook toegang tot zijn volledig documentenarchief. Al meer dan 400 kantoren en 24000 ondernemers kozen voor ClearFacts.

Meer...

Comax Connect

Specifiek voor de accountant: u gebruikt reeds een portaal tussen u en uw klant, denk aan Silverfin, Clearfacts, Yuki, Billit,… dan zorgen wij dat deze systemen automatisch worden gevoed met interessante documenten voor u en uw eindklant uit uw permanent dossier en jaardossier. Een voordeel voor beide partijen. Met COMAX connect synchroniseert u specifieke documenten uit uw mappenstructuur of DMS naar uw andere pakketten. Zo hoeft u maar 1 archiveringsactie te doen en heeft u en uw klant steeds de juiste documenten ter beschikking in al uw pakketten.

Meer...

Comax Workflow

De oplossing om manuele handelingen om te zetten in automatische digitale workflows. Denk bijvoorbeeld aan de workflow rond BTW-ontvangstbevestigingen. Met COMAX workflow automatiseert u het archiveren, het afvinken van taken, versturen van mails, overzetten van gegevens naar andere pakketten, toevoegen op factuur, het uitsturen van mails naar de klant en nog veel meer. Deze oplossing kan toegepast worden op al uw bevestigingsdocumenten: listings, IC-opgaves, fiche 281.20..., Biztax, VenB, PB, coda-overzicht,'

Meer...

Corilus CareConnect - Hector - Progenda - Helena

Meer...