Applicaties

AUDIT-Manager

Optimaliseer het beheer van uw bedrijfsrevisorenkantoor. Op maat ontwikkeld voor Belgische bedrijfsrevisorenkantoren, AUDIT-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen (AML, ISQM,... ), digitalisatie van klantenfiches, archiveren van uw permanente dossiers, een efficiënte timesheet, zowel forfaitaire als regie-facturatie, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet (AML) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en nog zoveel meer!

Meer...

Babelway

The technology developed by Babelway is a unique online platform to automate document flows between partners requiring different formats and transfer methods. Not another complex platform but a cloud based App that can also be used by the business and non IT Experts. This unseen level of simplicity makes everyone’s life easier and speeds up the process.

Meer...

Billonline.be

Facturatie, CRM & Projectmanagement in één tool

Meer...

Bizcuit

De Bizcuit app is een multifunctionele Ondernemersapp die het leven van ondernemers makkelijker maakt. Zo kun in de app je facturen en bonnen ontvangen via mail, scan of upload en worden deze na goedkeuring van de ondernemer automatisch afgeleverd in een gekoppeld boekhoudpakket. Ook kan de ondernemer de betaling direct vanuit de app uitvoeren. De ondernemer heeft zo alle documenten, bankrekeninginformatie en betalingen handig bij elkaar in één app. Door de slimme koppelingen die Bizcuit heeft gebouwd met verschillende business applicaties wordt de bedrijfsadministratie van de ondernemer aanzienlijk vereenvoudigd.

Meer...

Bizzey

Eenvoudig & snel factureren. Stroomlijn je bedrijfsadministratie in één overzichtelijk te gebruiken applicatie. Eenvoudig professionele offerten en facturen maken Alle klantgegevens op een rij Beheer en plan projecten Bespaar tijd en geld Jouw volledige bedrijfsadministratie op één plek

Meer...

Bothive

Het platform voor georganiseerde betekenisvolle communicatie. Spendeer minder tijd aan repetitieve en procesgerichte communicatie en investeer in betekenisvolle conversaties.

Meer...

BREEX EUROPE NV

Een facturatieprogramma waar ondernemers & boekhouders samenwerken MyBreex is voor & door ondernemers. Wij maken het u echt gemakkelijk omtrent de verwerking van uw inkomende & uitgaande facturatie en hun bijhorende betalingen. Geen moeilijke boekhoudtermen en alles eenvoudig automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. Nadien wordt alles gestructureerd aan uw boekhouder aangeleverd.

Meer...

BTW-Attest

Digitaliseer uw 6% btw-attesten De administratie van uw renovatie wordt eenvoudiger en overzichtelijker! Probeer onze cloud-software 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Meer...

Cafca

Uw volledige bedrijfsadministratie in één pakket op maat van de installateur. Cafca staat voor een gestroomlijnde administratie zodat u constant een overzicht behoudt op uw bedrijfsprocessen en resultaten.

Meer...

Cashaca

VOER UW EIGEN BOEKHOUDING Cashaca is een eenvoudig boekhoudpakket gericht op zelfstandigen in hoofd- en bijberoep.

Meer...

Clearfacts

Als gespecialiseerd samenwerkingsplatform voor de accountant en zijn klanten, integreert ClearFacts met meerdere boekhoudpakketten (WinBooks, Exact Online, Expert/M, Sage BOB, Adsolut en Wings). De focus ligt niet enkel op de boekhouder maar ook op de ondernemer. Een succesvol klantenportaal dient namelijk meerwaarde te bieden aan alle partijen. ClearFacts biedt 7 verschillende mogelijkheden om aankoop-, verkoopfacturen en documenten digitaal aan de boekhouder te bezorgen. Op de ontvangen facturen wordt een tekstherkenning toegepast, meteen aangevuld met een boekingsvoorstel. De accountant hoeft enkel nog te valideren. De ClearFacts connectoren zorgen vervolgens voor een naadloze, bidirectionele synchronisatie met de gekoppelde boekhoudsoftware. Aan de hand van een overzichtelijk dashboard en rapporten beschikt de ondernemer over een realtime overzicht van zijn verwerkte boekhouding en zijn financiële gegevens. Hij houdt de vinger aan de pols dankzij handige overzichten van de openstaande klanten en leveranciers. Checkt de betaalstatus en bereidt betalingen voor via SEPA of QR-code. Met de mobiele app kan hij niet enkel bonnetjes doorsturen maar heeft hij ook toegang tot zijn volledig documentenarchief. Al meer dan 400 kantoren en 24000 ondernemers kozen voor ClearFacts.

Meer...

Codabox (Coda, Soda, Voici, Voila, Caro)

Versnel & vereenvoudig al je financiële processen Met CodaBox knoop je informatiestromen uit verschillende bronnen aan mekaar. Al je facturen, bankrekeningen en loondocumenten worden omgezet in bruikbare data… afgeleverd in de software van je keuze.

Meer...

Comandi Dashboards

Met Comandi dashboards kun je sturen op realtime financiële en operationele data.Alle relevante informatie binnen één dashboard om sneller en beter beslissingen te nemen.Comandi biedt stuurinformatie voor ondernemers en adviseurs.

Meer...

Comax Connect

Specifiek voor de accountant: u gebruikt reeds een portaal tussen u en uw klant, denk aan Silverfin, Clearfacts, Yuki, Billit,… dan zorgen wij dat deze systemen automatisch worden gevoed met interessante documenten voor u en uw eindklant uit uw permanent dossier en jaardossier. Een voordeel voor beide partijen. Met COMAX connect synchroniseert u specifieke documenten uit uw mappenstructuur of DMS naar uw andere pakketten. Zo hoeft u maar 1 archiveringsactie te doen en heeft u en uw klant steeds de juiste documenten ter beschikking in al uw pakketten.

Meer...

Comax Mailbox

COMAX Mailbox maakt het voor uw eindklanten mogelijk om alle documenten (aankoopfacturen, verkoopfacturen en diverse documenten) vlot en op een regelmatige basis digitaal naar u door te sturen. Dit gebeurt via een uniek mailadres (bv BTWnr-aankoop@mijnaccountant.be) dat automatisch wordt uitgelezen. Zo worden alle bijlagen uit de mail gearchiveerd naar een verwerkmap in uw omgeving.

Meer...

Comax Minfin

Alle documenten van MyMinfin automatisch en gestructureerd gedownload naar uw omgeving COMAX minfin zorgt ervoor dat alle documenten uit MyMinFin die u nodig heeft voor uw klanten automatisch en gestructureerd gedownload worden naar uw omgeving. Dit gebeurt dagelijks via automatische login op MyMinFin. De beschikbare documenten worden vervolgens gedownload en weggezet per klant en type document. Zo heeft u altijd deze documenten up to date in uw omgeving. Aansluitend kunnen er slimme acties aan gekoppeld worden.

Meer...

Comax UBL

Met COMAX ubl creëert u van elke factuur automatisch een UBL die aansluitend in elk boekhoudpakket kan ingelezen worden. Met COMAX ubl read maakt u in 1 klik van elke UBL terug een leesbare PDF.

Meer...

Comax Workflow

De oplossing om manuele handelingen om te zetten in automatische digitale workflows. Denk bijvoorbeeld aan de workflow rond BTW-ontvangstbevestigingen. Met COMAX workflow automatiseert u het archiveren, het afvinken van taken, versturen van mails, overzetten van gegevens naar andere pakketten, toevoegen op factuur, het uitsturen van mails naar de klant en nog veel meer. Deze oplossing kan toegepast worden op al uw bevestigingsdocumenten: listings, IC-opgaves, fiche 281.20..., Biztax, VenB, PB, coda-overzicht,'

Meer...

Combidesk

Wij draaien koppelingen in elkaar Combidesk koppelt op eenvoudige wijze jouw software aan andere pakketten. Geen technische kennis nodig. Je bespaart direct tijd en geld!

Meer...

contract.fit

Extract data from your invoices in less than 5 seconds. Use Intelligent OCR to unlock the value of the data contained in your documents with the latest developments in Artificial Intelligence. We offer a product with a self-learning AI technology at its core. It learns from examples meaning that every time the product is used, the feedback is incorporated. Making it better and smarter over time.

Meer...