Partners Sounding Board

Partners Sounding Board Securex

Je bent hier geland … en dus ben je op de hoogte gebracht van het initiatief van Securex om de dienstverlening aan accountants te verbeteren en je de gelegenheid te geven met collega-accountants te overleggen en ervaringen te delen. Securex wil graag luisteren naar accountants met als doel ideeën

  • te valideren
  • te optimaliseren
  • te prioriseren

Jullie input en standpunten zijn dus cruciaal voor Securex. En Securex beloont je graag met een leuke teamactiviteit als dank voor je tijd en energie.

Objectief

AccountancyVandaag (Koen De Herdt) begeleidt in opdracht van Securex deze bevraging. Zo wordt het objectieve karakter van deze oefening helemaal gevrijwaard. En uiteraard zorgen we ervoor dat je in alle vertrouwen je mening kwijt kan.

Online

We houden onze interacties kort en krachtig, en online zodat we snel tot resultaten komen. Een eerste keer houden we individueel overleg, nadien enkele groepssessies. De sessies gaan oa over rapportering, tools, ondersteuning en samenwerking.

Incentive?

Uiteraard beloont Securex jou en je team graag voor de geleverde inspanningen. Als je minstens 4 keer deelneemt aan een sessie (en ook je input levert), bedankt Securex je graag met een budget voor een teambuilding met jouw team of met tickets van de Pro League. Geniet je liever van een training van Securex of een sessie met een sportcoach? Ook dat kan. We bespreken dit tijdig.

Planning

Je kan met vragen of suggesties terecht bij je Securex-contactpersoon
of bij Koen De Herdt, koen@accountancyvandaag.be of +32479980367.

Doe je mee? Wens je eerst een informatiegesprek? Laat dan hieronder je gegevens achter aub. We contacteren je snel.

Waar ben je naar op zoek?

Vind snel en eenvoudig het laatste nieuws, informatieve blogs, interessante pagina’s en boeiende evenementen.