Applicaties

Partena Professional

Partena Professional, uw bevoorrechte partner Als accountant weet u beter dan wie ook dat uw beroep de laatste jaren sterk geëvolueerd is, en dat al lang meer inhoudt dan cijfers op een rijtje zetten om de rekeningen van uw klanten te maken. Zij doen steeds meer een beroep op uw advies om hun statuut, inkomsten en resultaten te optimaliseren. Om ervoor te zorgen dat u uw taken beter kunt uitvoeren, beschikt u over een bevoorrecht contactpunt en een snelle toegang tot onze expertise. Daarbovenop heeft Partena Professional voor u een pak praktische tools en hulpmiddelen. Zo wint u tijd en kunt u zich verder concentreren op de taken van grote toegevoegde waarde. Om deze samenwerking te versterken zijn we overigens nauw gaan samenwerken met de professionals in de sector.

Meer...

Pax Familia

Digitaliseer het familievermogen Til uw financieel advies en klantenervaring naar een hoger niveau via een allesomvattend vermogensplatform.

Meer...

Payabl

Met Payabl’ kunnen werknemers zelf kiezen wanneer ze hun loon krijgen. Een handige app die de werkgever geen extra werk bezorgt. Iedereen tevreden, dus!

Meer...

Payt

Slimme cloud software voor debiteurenbeheer. Payt automatiseert uw debiteurenbeheer met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Daarnaast bieden we financiering aan voor uw facturen. Ruim 10.000 organisaties & 150+ accountantskantoren vertrouwen dagelijks op ons.

Meer...

Penneo

Maak beter contact met uw klanten Bied uw klanten een digitale manier om met u te communiceren en de informatie te krijgen die u nodig heeft — handig en efficiënt voor alle betrokkenen. Bespaar tijd en verbeter de klantervaring.

Meer...

Penningmeester

Voer zelf de boekhouding van jouw VZW Penningmeester vereenvoudigt de boekhouding en beheer van uw VZW

Meer...

Pensioenmanager

Neutraal, verbonden en educatief: Dit is de visie van Pensioenmanager. Als accountant ga je graag samen met je klant op zoek naar passende pensioenoplossingen. Voor gedetailleerde berekeningen kan je vanaf nu beroep doen op onze gratis tool. Deze tool bereik je via de link naar onze website. Hier maak je een account aan en je vraagt "accountancy"-rechten aan. Op 3 minuten ben je vertrokken, maar een Demonstratie is ook altijd mogelijk. Verder helpen wij verzekeringsmakelaars, accountants en consumenten in het faciliteren van een aantal minder voor de hand liggende producten. Zo kan u bij ons terecht voor vastgoedfinanciering via bullets op 2de pijler, warrantenplannen voor bedrijfsleiders en kapitalisatiecontracten in CleanShare-class.

Meer...

Peppol

PEPPOL is a set of artifacts and specifications enabling cross-border eProcurement.

Meer...

Phineq

Uw klanten deskundig adviseren over het familiaal vermogen? Met Phineq beschikt u over een gebruiksvriendelijke en krachtige tool waarmee u het vermogen van uw klant volledig onder controle hebt en waarbij u extra businessopportuniteiten kan genereren.

Meer...

PIAzza

Met PIAzza het digitale tijdperk tegemoet

Meer...

Picqer

Magazijn software voor webwinkels Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Speciaal voor webwinkels.

Meer...

Pinkweb

Efficiency, innovatie en service. Dát wil Pink web de cliënten van een accountanskantoor bieden!

Meer...

Plenion

Installatiebedrijf, distributie of bouwgerelateerd. Plenion!

Meer...

Plugnotes

Plugnotes allows you to solve the operational challenges of your business by digitizing processes in a few minutes and without any development.

Meer...

POM

Accountancykantoren kunnen een handige POM-betaalknop toevoegen aan elektronische facturen, een QR-betaalcode op papieren facturen of een betaallink meesturen in een herinnerings-smsje. Op die manier gaat er voor de klant geen tijd verloren aan betaalgegevens overtypen - alles is immers vooraf ingevuld. Het volstaat om door te klikken op de betaalknop/link of de QR code te scannen met een smartphone. De betaling kan vervolgens zeer makkelijk en veilig uitgevoerd worden via onder andere Bancontact (zowel mobiel als via de klassieke weg met kaart en kaartlezer). Rekeningen die betaald worden via POM worden sneller betaald (omwille van het gebruiksgemak) en er is minder tijd nodig voor opvolging en afpunting (de betaaldata zijn immers steeds 100% correct). Tijdens de betaling (via de POM-betaalpagina's) kan bovendien bijkomend de vraag gesteld worden om de volgende factuur digitaal te ontvangen (indien de QR-code op een papieren factuur gescand wordt). Het conversiepercentage ligt op die manier een stuk hoger dan bij allerhande informatiecampagnes voor e-facturatie. De betaaltechnologie van POM is onder meer geïntegreerd in de business software van Syneton en kan ook rechtstreeks via een eenvoudige API call worden aangesproken.

Meer...

Ponto

Automatiseer jouw financiën. Ponto bouwt de brug tussen jouw professionele bankrekeningen en jouw systemen, zodat je jouw eigen bankervaring kan bouwen, kan automatiseren en meer uit jouw bankgegevens kan halen.

Meer...

Prisma - Sodeco

Prisma is het paradepaardje van Sodeco. De toepassing werd ontwikkeld voor en door erkende sociale secretariaten, steeds met de bedoeling om hetzelfde pakket eveneens aan bedrijven te kunnen aanbieden. Centraal in Prisma staan de werknemer en zijn loonberekeningen. De toepassing houdt natuurlijk rekening met alle wettelijke bepalingen en wordt dan ook continu up-to-date gehouden.

Meer...

Punch HD

ERP software voor brouwerijen, wijnhandels, horecagroothandels en drankenhandels.

Meer...