Applicaties

Lawbox

De meest betrouwbare manier om contract templates te bekomen Stel in een paar muisklikken je eigen juridische documenten op.

Meer...

Lexor

Vergeet tijdsregistratie. Automatische time tracking in Microsoft Office 365 met behulp van AI.

Meer...

Liantis

Hoe kan je het sociaal statuut van je klanten gemakkelijk beheren' Als partner-boekhouder en -accountant, is het My Liantis-platform jouw ruggensteun. Je bent constant op de hoogte van de financiële conditie van jouw klanten. Met behulp van handige filters zie je in één oogopslag wie de sociale bijdragen reeds betaalde, maar ook wie verhoogde, verminderde en zelfs achterstallige bijdragen heeft, of welke klant gebaat kan zijn met een fiscale optimalisatie zoals een VAPZ. My Liantis reikt je vervolgens de nodige functionaliteiten aan om de bijdragen meteen aan te passen of een offerte aan te vragen. Zo kan jij je klanten ondersteunen met proactieve acties en advies. Bovendien streeft My Liantis ernaar om het voor jou zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken door geautomatiseerde verwerkingsprocessen en bulkoperaties waarmee je bijvoorbeeld alle fiscaal attesten in één keer kan downloaden. Door een continue dialoog met onze partners-boekhouder en -accountant, kan My Liantis tot slot snel en nauwgezet blijven inspelen op specifieke behoeften, zoals een maximaal gebruiksgemak. Dit niet alleen met als doel om jouw gebruikerservaring te verbeteren, maar evenzeer om jou bij te staan als adviseur en vertrouwenspersoon van jouw klanten.

Meer...

Ludwig Assistant

Ludwig Assistant maakt gebruik van artificiële intelligentie (A.I.) die speciaal ontworpen is voor de accountancysector. Werken met Ludwig levert niet alleen directe tijdswinst op, maar verhoogt ook de kwaliteit en consistentie overheen dossiers. Integreert met Silverfin.

Meer...

Lyanthe

Geen kwartaalstress meer. Bespaar tijd en geld door je factuurverwerking uit te besteden en ervaar het voordeel van 100% menselijke nauwkeurigheid vanaf 18 cent per factuur. Klaar voor de toekomst met Always-on Accounting Een continue, geautomatiseerd boekhoudproces zorgt voor snelheid, consistentie en kwaliteit. Bovendien geeft het accountants de mogelijkheid om hun klanten te allen tijde van de meest recente financiële gegevens te voorzien. Wij helpen accountants de principes van always-on accounting te implementeren, met een gemakkelijke overstap naar een volledig geautomatiseerd werkproces.

Meer...