Applicaties

WACSonline

WACS verzorgt uw garage & vloot van afspraak tot factuur. WACSonline online ERP voor garages, vlootbeheerders en fietsen in de cloud.

Meer...

Wappy

Registreren van uren en materiaal was nog nooit zo eenvoudig!

Meer...

Whise

WHISE makes real estate dreams happen ​Via een complete PropTech crm creëert WHISE een uitzonderlijke, hoogtechnologische en geautomatiseerde digitale ervaring voor kopers, eigenaars, huurders, beleggers en vastgoedmakelaars. ​Het is onze ambitie om vastgoedmakelaars wereldwijd bij te staan in het sluiten van deals op een aangename en ethische manier met de nodige integriteit.

Meer...

Wij Helpen

Wij Helpen. Dat is wat we doen. Jouw persoonlijke dossierbeheerder kent jouw belangen en volgt jouw dossier continu op. Bovendien wordt jouw consulent voortdurend bijgeschoold. De sociale wetgeving evolueert immers constant. Smile, want dàt is iets waar je als klant alvast geen zorgen meer over hebt. Wat kan je uitbesteden?

Meer...

Winauditor

De “all-in-one” oplossing voor de boekhouding en facturatie van uw business! Elke dag begeleiden wij duizenden micro-ondernemingen, KMO’s, VZW’s en zelfstandigen.

Meer...

Winbooks

Dankzij de interactieve online rapportering van WinBooks, communiceert u op overzichtelijke manier de cijfers van uw klanten. WinBooks View biedt een overzicht van de gezondheid van de activiteiten van elke onderneming. Zo wordt WinBooks een echte assistent die u de kerncijfers van elk bedrijf voorlegt. Een nieuwe manier om boekhoudresultaten in één oogopslag voor te stellen via visuele en dynamische dashboards met cijfergegevens.

Meer...

Winbooks Connect

WINBOOKS CONNECT, EFFECTIEF SAMENWERKINGSPLATFORM, LAAT DE UITWISSELING VAN DOCUMENTEN TUSSEN DE KLANT EN ZIJN FIDUCIAIRE TOE, MAAR BIEDT EVENEENS EEN GROOT SCALA VAN DIENSTEN AAN, VAN OVERAL EN OM HET EVEN WANNEER TOEGANKELIJK VIA INTERNET.

Meer...

Winfakt

Professionele software die meegroeit met uw bedrijf! Winfakt is speciaal ontworpen om je verkoopadministratie snel en makkelijk te laten verlopen. Pas gestart, in bijberoep of uitgegroeid tot KMO; Winfakt is jouw partner!

Meer...

Wings boekhouding

De schakel tussen uw deskundigheid, de informatiebehoeften van uw klanten en de aangifteplichten en aangiftemodaliteiten van de overheid.

Meer...