Applicaties

Tagetik

Unified Performance Management Software Go beyond traditional CPM software with a comprehensive, all-in-one Finance Transformation Platform, built for finance.

Meer...

TaxDome

Alles-in-één platform voor accountantskantoren. Een eenvoudige, krachtige werkplek om uw praktijk te beheren: klanten, opdrachten, documenten, teams en nog veel meer.

Meer...

TaxMachine

Optimaliseer jouw fiscaal advies. TaxMachine is een bruto-netto calculator on steroids voor de moderne accountant of financieel adviseur. Alle relevante wetgeving werd vertaald naar computercode: Bereken en optimaliseer netto persoonlijk inkomen Visualiseer netto loon, pensioen, voordelen in natura, ... Vergelijk bedrijfsleiders, éénmanszaken en werknemers Stem af op elke situatie via 1000+ parameters

Meer...

TaxWin Expert & Praxis

TaxWin is de tweetalige online databank voor tax en accountancy: gebruiksvriendelijk, altijd up-to-date en vernieuwend. Want zo eenvoudig moet het leven zijn, ook uw professionele leven. TaxWin Expert biedt professionele oplossingen voor fiscalisten en experts. TaxWin Praxis bevat alle fiscale basisinformatie, actualiteit, tips, adviezen, oplossingen en hulpmiddelen op maat van accountants en bedrijven. Zo mist u geen enkele belastingbesparende opportuniteit.

Meer...

Teamleader Focus

Customer management, project management and invoicing in one handy tool. Teamleader Focus makes work easier for 11,000 SMEs.

Meer...

Thanks to Pay

Thanks to Pay verzendt uw facturen en volgt ze op. De digitale oplossing voor het bijhouden van uw facturen.

Meer...

Themis

Als advocaat focust u zich het liefst op uw cliënten en hun zaak. Aan de administratie en kantoororganisatie spendeert u dan ook het liefst zo weinig mogelijk tijd, zonder het risico te lopen dat uw dossier onvolledig is of afspraken vergeten worden. Dankzij Themis kunt u nu met een gerust hart alle processen in uw advocatenkantoor gestroomlijnd laten verlopen. Themis is namelijk een geïntegreerd softwarepakket waarmee u uw dossiers op een gestructureerde manier beheert, en ze automatisch koppelt aan uw e-mailverkeer en agenda. Ook een koppeling met uw boekhoudpakket is mogelijk. Kortom, een totaaloplossing voor drukbezette advocaten die pleiten voor een efficiënte organisatie.

Meer...

thinkL

Think Legal. Think Estate. Met thinkL. willen wij u, de Connected Accountant, de nodige tools bieden om uw cliënten ook op vlak van hun successie en erfbelasting te kunnen bijstaan en hen daarbij nuttige en zelfs noodzakelijke inzichten te kunnen meegeven. Wij bouwen aan een pakket dat u in staat stelt enerzijds het (volledige) vermogen van uw cliënten in kaart te brengen en daarbij de nodige simulaties te kunnen maken, en anderzijds om de juiste stappen te kunnen adviseren in het kader van een eventuele vermogens- en successieplanning.

Meer...

Titanium

Als tandarts focust u zich het liefst op het welzijn van uw patiënten. Aan planning en administratie spendeert u dan ook het liefst zo weinig mogelijk tijd. Dankzij Titanium kan u nu alle processen in uw tandartsenpraktijk geautomatiseerd en gestroomlijnd laten verlopen. Titanium is een geïntegreerd softwarepakket voor het bijhouden van patiëntendossiers, agenda- en afsprakenbeheer, boekhouding en communicatie met de patiënt. Wil u volledig ontzorgd worden? Dan kan u met Dentalbridge ook het afsprakenbeheer van uw praktijk uit handen geven. Kortom, Titanium biedt een totaalpakket voor een efficiënte tandartsenpraktijk.

Meer...

Toggle

Where did time go? Turn your team on to productivity with Toggl the time tracker.

Meer...

Top Account

Top Account is het meest veelzijdige en complete boekhoudpakket op de Belgische markt. Het is de ideale oplossing voor zowel de boekhoudafdeling van een kmo als boekhoud- en accountancykantoren. Dankzij zijn modulaire opbouw stelt u eenvoudig zelf uw pakket samen zonder een cent te veel te betalen. Top Account is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via Top Rent.

Meer...

Travelnote

TravelNote biedt u het meest complete backoffice en midoffice programma voor de reisbranche aan. Of u een reiskantoor of touroperator wilt beginnen, of al één of meerdere kantoren heeft of gewoon op zoek bent naar betere, goedkopere software, u bent bij TravelNote aan het juiste adres! TravelNote verzorgt de opvolging van uw dossiers vanaf het opstellen van een offerte tot het bezorgen van de reisdocumenten en de complete boekhoudkundige verwerking. Onze software kunt u gebruiken binnen uw reisbureau of reisbureauketen, of als u een kleine gespecialiseerde touroperator bent. Beheer uw kantoor efficiënt met statistieken, mailings, e-mail integratie, boekhouding, etc. Kortom het is de totaaloplossing voor de automatisering van uw kantoor.

Meer...

Trive

De online adminstratietool voor freelancers en kleine bedrijven.

Meer...

Twikey

Automatische betalingen voor terugkerende klanten. Maak een einde aan papierwerk en onbetaalde facturen! Dankzij de moderne digitale aanpak van domiciliëringen en elektronische mandaten. Slim en efficiënt betalingen ontvangen Juist nu is het innen van facturen van cruciaal belang. Onderzoek toont aan dat 78% van de facturen sneller betaald wordt via automatische incasso of met een betaallink.

Meer...

TwinnTax

TwinnTax is een boekhoudsoftware die uw werk zal vereenvoudigen. TwinnTax helpt accountants en ondernemers tijd te besparen door terugkerende taken te automatiseren. Onze software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om belastingen en lonen van ondernemers te optimaliseren. Minder administratie en minder belastingen!

Meer...