Applicaties

Sage Bob

Sage BOB Expert biedt de cijferberoepen een perfect geïntegreerd programma voor het eenvoudig voeren van de boekhouding van hun klanten, het beheer en de facturatie van prestaties, het optimaliseren van de planning en het vergemakkelijken van de neerlegging van de jaarrekeningen.

Meer...

Sage Cloud Demat

Met het online platform Sage Cloud Demat digitaliseert en archiveert u als accountant de volledige instroom van boekhoudkundige documenten. Dat maakt het samenwerken tussen accountant en klant heel wat eenvoudiger. Dankzij deze nieuwe toepassing kunnen ondernemers en bedrijfsleiders overal en altijd hun boekhoudkundige stukken uploaden, verzenden en raadplegen. Bovendien hebben ze in realtime zicht op de cijfers. Zo wint niet alleen de kmo aan tijd, maar ook u als accountant, aangezien een groot deel van uw repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd worden en u daardoor meer mogelijkheden krijgt om uw klanten bij te staan met advies.

Meer...

Samen Wondernemen

Wat is het resultaat wanneer Xerius en SD Worx samenwerken? Dat u beschikt over een portaal dat alle cruciale informatie op één plaats samenbrengt. Da’s zoveel handiger voor u. Da’s samen wondernemen.

Meer...

Scan2Pay

EEN QR CODE OP JE FACTUUR!

Meer...

Scheduler

Facturatie software Scheduler, uw partner in administratie. Als ondernemer wilt u zich focussen op de groei van uw bedrijf. Wij ondersteunen u hierbij door uw verkoopadministratie snel en makkelijk te laten verlopen.

Meer...

Scrada

DIGITAAL DAGONTVANGSTENBOEK EN KASBOEK Met Scrada kunt u uw dagontvangsten en kasboek digitaal bijhouden conform wetgeving en deze eenvoudig uitwisselen met uw accountant.

Meer...

SD Worx Bedrijfsleidersservice

Maak kennis met experts én met onze applicatie waarmee je de bezoldiging van bedrijfsleiders kunt simuleren én beheren. Loonsimulaties en -berekeningen zijn een complexe aangelegenheid. Zeker in een land als België waar de wetgeving snel kan veranderen. De SD Worx Bedrijfsleidersservice is steeds op de hoogte van de laatste regelgeving en bezorgt je minder kopzorgen dan voordien. 💪 De voordelen: 👉 Je maakt loonsimulaties waar en wanneer je maar wil en zet ze handig naast elkaar 👉 Je bespaart kostbare tijd én je kan direct je klant adviseren 👉 Je bent altijd mee met de laatste regelgeving; De tool is automatisch 100% juridisch correct en fiscaal geoptimaliseerd 👉 Je werkt zelfstandig met de tool. Vragen? Ervaren bedrijfsleidersexperts van SD Worx helpen je graag 👉 De aangiften bedrijfsvoorheffing en indiening fiches 281.20 gebeuren automatisch 👉 VAPZ en/of IPT? De pensioenbuddy berekent de optimale premie 👉 Ook door de simulatie personenbelasting kan je fiscaal optimaliseren 👉 Alle documenten en jaaroverzicht realtime beschikbaar

Meer...

SD Worx Finbox

SD Worx Finbox: snel en efficiënt lonen inboeken Met SD Worx Finbox krijg je meer tijd om te doen waar je goed in bent. Je klanten financieel advies geven. De tool stuurt automatisch en in realtime de loondocumenten door naar jouw favoriete boekhoudsoftware. En zet ze daar helemaal klaar om in te boeken. SD Worx Finbox is gratis beschikbaar voor SD Worx-partners en -klanten, en werkt 100 % foutloos.

Meer...

SD Worx Payroll

Payroll: loonadministratie zonder zorgen voor je kmo. Payroll is de spil van onze Proxy Online-totaaloplossing waarmee je je belangrijkste personeelsprocessen automatiseert. Deze gebruiksvriendelijke webtoepassing staat garant voor een correcte loonberekening en een vlekkeloze personeelsadministratie. Bovendien bestaat Payroll in verschillende versies, zodat de toepassing meegroeit met je kmo.

Meer...

Securex HR Online integration

Meer...

Servico

STANDAARD SOFTWARE VOOR DE REISWERELD Meer dan 500 reisagenten, touroperators en autocarbedrijven gebruiken vandaag SERVICO software. Jouw specifieke noden begrijpen wij als marktleider in de reiswereld als de beste. Je vindt bij ons de aangepaste administratieve oplossingen. Reisagent • SWINGTRAVEL Touroperator • SWINGTOUR A la carte touroperator • SWINGDYNAMIC Boekhouding • SWINGCOUNT Autocarbedrijf • SWINGCAR Rederij • SWINGPAYROLL

Meer...

ShareFile Accounting

Meer...

SignHere

Een eenvoudige en veilige oplossing voor digitale handtekeningen

Meer...

Silvasoft

Met de software voor administratiekantoren & accountants kunt u vanuit één dashboard al uw klanten en administraties beheren. Compleet boekhouden, facturatie én CRM tegen een aantrekkelijk prijsmodel. Zo blijft het altijd leuk, of u nu 1, 30 of 100 administraties beheert.

Meer...

Silverfin

Silverfin connecteert met alle boekhoudpakketten. Hierdoor heb je alle financiële data steeds bij de hand, ongeacht welke bron. Wij automatiseren traditionele afsluit workflows en verhogen daardoor de efficiëntie, nauwkeurigheid en winstgevendheid van je kantoor. Vervolgens voorzien onze krachtige analyse- en reporting tools de data en inzichten die ervoor zorgen dat klanten jou als trusted advisor zien.

Meer...

Simpla

ONLINE FACTURATIE SOFTWARE VOOR DAGELIJKS GEBRUIK Superveel mogelijkheden, mini prijs!

Meer...

Simple-Simon

Digitaliseer je werkbonnen met de slimme werkbon app van Simple-Simon en neem afscheid van de papieren rompslomp. Bespaar tijd, geld en verhoog je kwaliteit.

Meer...

Simplicate

Business software. Manage eenvoudig al je bedrijfsprocessen.

Meer...

Skedify

Online afsprakenplatform met video voor accountants. Een efficiënt “online” afsprakenplatform - die je klant/prospect toelaat om 24h/24h onmiddellijk, online een afspraak te krijgen op de juiste locatie (video, bij de klant, op kantoor, telefoon,…) op het juiste tijdstip en met de juiste gesprekspartner over een specifiek onderwerp!

Meer...

Skipr

Skipr bundelt al uw mobiliteitskosten en tuurt een eenmalige maandelijkse factuur op.

Meer...