Applicaties

Octopus

“Octopus is één van de grootse aanbieders van boekhoudsoftware in België. We staan voor software met een gepassioneerd team, een persoonlijke service en betrokkenheid van bij de start. Zo zijn we ook als enige speler volledig in Belgische handen, waardoor deze markt meteen ook onze absolute prioriteit is en we sneller kunnen inspelen op nieuwe aanpassingen in de wetgeving. We zien het zelfs als een opportuniteit om het verschil te maken als een lokale en betrouwbare partner die dicht bij zijn klanten staat en een persoonlijke service biedt”, aldus Andries Geers.

Meer...

Odoo

Odoo is een suite van open source zakelijke apps die aan al uw bedrijfsbehoeften voldoen: CRM, e-commerce, boekhouding, inventaris, verkooppunt, projectbeheer, enz. Odoo's unieke waardepropositie is om tegelijkertijd zeer eenvoudig te gebruiken en volledig geïntegreerd te zijn.

Meer...

Officient

Officient zorgt ervoor dat bedrijven hun HR administratie efficiënter kunnen beheren. Met intuïtieve tools om HR taken sneller uit te voeren, een beter personeelsoverzicht en door het visualiseren van strategische inzichten.

Meer...

OkiOki

OkiOki maakt komaf met het gepuzzel ieder kwartaal, met het terugvinden van al die facturen in de mail, met het uitpluizen van credit card statements, met het boeken van die bonnetjes ... OkiOki verzamelt alle documenten automatisch op 1 plaats en verstuurt ze naar de accountant. Als een persoonlijke assistent gaat ze voor jou aan de slag. Weg met die kwartaalstress. En je voelt je weer helemaal OkiOki.

Meer...

OKSign - Ok!Sign

Digitaal ondertekenen | Online ondertekenen Digitaal tekenen van contracten, bestelbonnen, formulieren, noem maar op. Veilig en legaal.

Meer...

Onea

Ontdek wat een purchase to pay voor u kan betekenen. Van bestelbon naar goedkeuring tot betaling

Meer...

onFact

Facturatiesoftware in de cloud / onFact is een eenvoudig te gebruiken facturatieprogramma dat makkelijk uitgebreid kan worden met gratis modules. Zo wordt onFact helemaal afgestemd op de specifieke noden van uw onderneming.

Meer...

Onlinefact

Onlinefact Kassa en VoorraadbeheerEen facturatiesysteem dat je overal, snel en eenvoudig kan raadplegen en bijwerken. Wij koppelen het kassasysteem en/of webshop zodat uw voorraad en prijzen altijd correct zijn. Geen installatie nodig, enkel inloggen op de website en je hebt toegang tot je gepersonaliseerde software.

Meer...

Optedo

OPTEDO is een dynamisch ERP systeem ontwikkeld voor en door ondernemers. Bij OPTEDO vinden we dat de klant ten allen tijde vooropstaat. Daarom luisteren we aandachtig naar de wensen van onze klanten en gaan voor absolute kwaliteit zonder enig compromis te sluiten.

Meer...

Oracle Netsuite

Meer...

OutSmart

Digitale werkbonnen van offerte tot factuur Alles-in-één oplossing voor het managen van je buitendienst. Meer dan 3.500 bedrijven gebruiken ons platform dagelijks. Probeer het 30 dagen gratis, geen creditcard nodig.

Integraties OutSmart is specialist in het maken van integraties met andere softwarepakketten. Inmiddels hebben we al meer dan 50 koppelingen gemaakt. Wij maken alle koppelingen zo veel mogelijk instelbaar zodat elke bedrijf kan configureren welke gegevens uitgewisseld worden. Staat je boekhoudsysteem of ERP / CRM er niet bij? Bekijk dan onze Open API en bouw zelf je integratie.

Meer...