Applicaties

Magazijnier

Eenvoudig online voorraad opvolgen Beheer uw voorraad online zodat u op elk moment weet hoeveel goederen u in bezit heeft.

Meer...

Microsoft 365

Microsoft Office 365 is een verzameling van internet-diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide.

Meer...

Mollie

Betalingen ontvangen was nog nooit zo makkelijk. Mollie helpt alle ondernemingen efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing.

Meer...

Monitr

Als snelgroeiende onderneming onderga je constant verandering. Een goed zicht krijgen op je financiële prestaties is echter moeilijk, en om een goede forecast en runway te maken ontbreken vaak de juiste tools. Daar wilt Monitr verandering in brengen. Monitr communiceert rechtstreeks met jouw boekhoudpakket zodat je altijd de juiste cijfers voor ogen hebt. Daarnaast is Monitr van begin af aan gebouwd om in realtime en geautomatiseerd financiële rapporten op te maken. Het inzicht geven in je prestatie ten opzichte van je budget staat centraal, en door het berekenen van de runway kan je meteen weten wanneer je nieuwe financiering moet zoeken. Dit alles geeft jou de zekerheid om de beste analyse te maken.

Meer...

Monizze

Monizze vindt de samenhang van medewerkers opnieuw uit met behulp van nieuwe technologieën (FinTech). Ze biedt een verscheidenheid aan producten en diensten via haar betalingskaart, platformen en haar applicatie.

Meer...

MonKEY

Actuele en betrouwbare informatie nodig over een financieel topic of fiscaal vraagstuk' Dan is monKEY uw aangewezen zoekmachine. monKEY is de meest gespecialiseerde databank van België. Onze 150 experts laten dagelijks hun licht schijnen over diverse thema's, zoals boekhouding, voorheffingen, vennootschapsrecht, btw en fiscale wetgeving.

Meer...

My Xerius

My Xerius: een veilige plek voor de documenten over jouw aansluiting als zelfstandige In My Xerius verzamelen we alle documenten over jouw sociaal statuut als zelfstandige. Je vindt er je kwartaalafrekening en kan er je sociale bijdragen wijzigen. Wat betekent My Xerius voor jou? In één woord: geruststelling. Enkel jij hebt toegang tot jouw platform en kan je documenten bekijken. Bovendien ben je zeker dat wat je in My Xerius ziet ook effectief van Xerius afkomstig is.

Meer...

MyBiz Solution

myBiz Solution is een innoverende oplossing voor het opstellen van financiële en previsionele plannen om u te begeleiden bij beslissingen voor investering, ontwikkeling of reorganisatie van het bedrijf. Te ontdekken op www.mybizsolution.be

Meer...

MyFact

MyFact: Eenvoudige facturatie software voor zelfstandigen, kmo's & freelancers

Meer...

MyKMO

Simpel en snel factureren myKMO is een facturatieprogramma waarmee zelfstandigen veel tijd besparen. De boekhouder kan via dezelfde login uw facturenbundels per periode downloaden in PDF, of importeren via XML of Excel. Daarnaast kan u nuttige hulpmiddelen gebruiken zoals digitalisering van uw aankopen, betalingsopvolging, documentbeheer, offertes, stock, leveranciers, werknemers, projectbeheer en uurregistratie. Vele zelfstandigen vertrouwen voor hun administratie op myKMO. U kan het programma gebruiken voor een beperkte maandbijdrage, die zich onmiddellijk terugverdient door de uitgespaarde werkuren. myKMO is niet big, u geniet steeds van een uitstekende persoonlijke service.

Meer...