Applicaties

ibanity

Our technology helps you connect to a wide range of financial services from different providers, without the hassle and complexity of integrating separate APIs.

Meer...

iController

iController centraliseert en automatiseert uw credit managementproces, genereert een centraal overzicht van alle risico's, afwijkend gedrag van uw klanten, openstaande vorderingen, gecentraliseerde communicatie, redenen voor niet-betaling en het betalingshistoriegedrag van uw klanten. Hiermee kunt u de juiste betaling van openstaande facturen aanmoedigen, allemaal met behoud van uw klantenrelaties.

Meer...

iCounter (Acerta)

Het digitale ondernemingsloket voor alle zelfstandigen Je btw-regeling of KBO-gegevens wijzigen? Een LEI-code en EORI-nummer aanvragen? Regel het snel en eenvoudig online via icounter.

Meer...

Illico Soft

Boekhouding en facturatie op internet

Meer...

Infinity

One Tool to Organize All Your Work, Your Way Work together with your team, store everything in one place, and organize projects the way you want. Grab Our Exclusive Lifetime Deal Instead of our regular $9 per user/per month pricing, we’re offering a pay-once lifetime deal for a limited time only.

Meer...

ING Invoice solutions

Verspil geen tijd aan nodeloos papierwerk… Beheer online de facturen van uw onderneming

Meer...

Instaclause

Juridische documenten opstellen is niet de kernactiviteit van de accountant, vaak ook niet de kernopleiding. Toch wordt dit (tot een bepaalde grens van waarde of complexiteit) steeds meer van de accountant verwacht. Met Instaclause maakt u contracten, verslaggeving en formulieren op. Geautomatiseerd, kwalitatief en telkens op maat van uw klant. Instaclause is een juridische onderneming die een technologisch pad bewandelt (en niet omgekeerd). Zij beschikt ook over een bereikbare juridische backoffice.

Meer...

Integral

De complete e-Business-oplossing. Van voorraadbeheer tot online verkoop.

Meer...

Integromat

Achieve more in less time with fewer people Integromat lets you connect apps and automate workflows in a few clicks. Move data between apps without effort so you can focus on growing your business.

Meer...

Intellifin

INZETTEN OP ADVIES VOOR ONDERNEMERS. Snel, accuraat en persoonlijk advies naar ondernemers via de online tool, de Ondernemingsradar.

Meer...

Intrum

Meer...

Ion Projects

ionBIZ is de meest complete ERP voor het beheer van IT, engineering en consultancy projecten. Met ionBIZ beschikt je organisatie over alle tools om van jouw projecten een succes te maken. HRM, CRM, projectmanagement, planning, tijdschrijven, kostenbeheer, facturatie en tickets allemaal in één rijk en geïntegreerd pakket.

Meer...

Isabel 6

B2B-betalingen zonder gedoe. Alle transacties via één multibancair platform. Gebruik de veilige online software van Isabel 6 en voer snel en eenvoudig transacties uit op al uw rekeningen, bij elke Isabel 6-partnerbank.

Meer...

iStart

Snel, eenvoudig en digitaal: dat zijn onze kernwaarden. We gebruiken intelligente en innovatieve technologieën om het oprichtingsproces enorm te vereenvoudigen, te versnellen en goedkoper te maken. Een vennootschap oprichten kan voortaan volledig digitaal zonder de persoonlijke touch te verliezen. Ons team van experten heeft tientallen jaren ervaring met het ondersteunen en begeleiden van startende ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat de digitalisering de belangrijkste evolutie in het ondernemingsleven is. Die digitalisering is ook essentieel bij de oprichting en de verdere begeleiding van je onderneming.

Meer...

itsme

itsme®, je digitale ID. Veilig inloggen, gegevens delen of tekenen, alleen nog met je gsm.

Meer...

Itspaid

itspaid® is een payment wallet die het makkelijk maakt om betalingsverzoeken te verwerken. Je kan de documenten ook bekijken en de status het betalingsverzoek opvolgen en beheren.

Meer...

Iziago

Making cash management forecasts is easy with Iziago.

Meer...

iZifinance

The most complete financial app just for you!

Meer...

IZIMI

Dankzij Izimi heeft u controle over uw leven. Een veilige haven voor uw gevoelige en belangrijke documenten. Een gratis dienst van algemeen belang u aangeboden door het Belgische Notariaat.

Meer...