Applicaties

Facturalia

Met Facturalia kan je snel en eenvoudig offertes en facturen maken, verzenden en opvolgen. En veel meer. Voor boekhoudkantoren bieden we een gepersonaliseerde versie van Facturalia aan.

Meer...

Facturavi

De cloud oplossing Facturavi is ontwikkeld om de goedkeuring van aankoopfacturen op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier uit te voeren. Het is een uitbreiding op uw boekhouding en vereist een minimale installatie & configuratie. Facturavi is altijd en overal beschikbaar en helpt u om beter uw aankopen op te volgen. Goedgekeurde documenten blijven steeds beschikbaar en kunnen dienen als online archief. Door Facturavi modulair op te bouwen zijn we in staat de goedkeuring volledig te configureren volgens uw noden.

Meer...

Factuursturen

FactuurSturen.be zorgt er sinds 2008 voor dat jij de facturatie en basisadministratie in no-time kunt doen, zodat jij meer tijd hebt voor leukere dingen.

Meer...

FID-manager

Op maat ontwikkeld voor Belgische kantoren, FID-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen, digitalisatie van klantenfiches, archiveren van uw permanente dossiers, een efficiënte timesheet, zowel forfaitaire als regie-facturatie, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). Een intuïtieve interface, specifiek ontwikkeld voor beroepscijferaars, geeft u en uw medewerkers de mogelijkheid snel FID-Manager te kunnen gebruiken, zonder hiervoor urenlange en dure opleidingen te volgen. Slechts een halve dag opleiding is nodig om het gebruik van FID-Manager onder de knie te krijgen. Als webapplicatie is FID-Manager altijd en overal beschikbaar, dat u nu op klantenbezoek bent, op kantoor, bij u thuis, of zelf onderweg via uw smartphone. Het personaliseerbare klantenportaal geeft ook de mogelijkheid wederzijds documenten te delen met klanten.

Meer...

Fincheck

Kant en klare financiële analyse Check de financiële situatie van elke Belgische onderneming

Meer...

Finexx

Business administration in a digital way Nog al te veel ondernemers en bedrijven spenderen te veel tijd aan administratieve taken. Finexx vervangt niet het facturatieprogramma, noch het boekhoudprogramma. Wel zorgen we ervoor dat je op administratief vlak tijd en bijgevolg ook kosten uitspaart.

Meer...

Fintrax

Digitale tools voor de Connected Accountant. Uitkeringstesten. Financieel Plan. Bedrijfswaardering

Meer...

First Software (jaarrekeningen, belastingaangiften)

Eenvoudig van boekhouding tot belastingaangifte en jaarrekening.

Meer...

Fiscalo

Belastingen optimaliseren, eenvoudig gemaakt. Fiscalo optimaliseert uw persoonlijke situatie zodat u geen euro belastingen te veel betaalt. We houden rekening met uw voorkeuren rond loon, bedrijfswagen en pensioensparen in verschillende simulatiescenario's. Vergeet complexe spreadsheets en fiscaal onderzoek, met Fiscalo wint u tijd en geld.

Meer...

Freshnote

Volg online je boekhouding op. Connecteer je boekhoudkantoor en bekijk je cijfers in real time.

Meer...

Fuga (mijndieren.eu)

Fuga is Practice Management Software (PMS) voor dierenartsen die een compleet pakket aanreikt met o.m. klanten- en patiëntenbeheer, voorraadbeheer, (beperkte) boekhouding en uitgebreide management tools. Als doel heeft Fuga om je praktijk efficiënter te laten werken, de kosten te verlagen en de output te verhogen.

Meer...

Funkytime

FunkyTime empowers entrepreneurs and smart companies to reach a higher efficiency and achieve their goals by deploying intuitive and intelligent digital tools at a reasonable cost. In a fast changing world, FunkyTime wants to connect people, data, insights, strategy and processes in a smart way to create a modern work environment. This reduces red tape, increases productivity and ensures sustainable growth. Eventually there will be more time left to focus on the job, for the things that really matter, so job satisfaction increases. So, you have more ‘funky time’…

Meer...

Furoo

FUROO vereenvoudigt de bedrijfsadministratie.

Meer...