Applicaties

Dash.bo/ard Dashboard

KMO's krijgen zicht op hun administratie! “In de nieuwe economie is het noodzakelijk om dagelijks over accurate cijfers te beschikken! Dus gebruik ik Dashboard om zo over deze real-time informatie te beschikken.”

Meer...

De Factuur

Eenvoudig elektronisch factureren Met De Factuur kan u op zeer eenvoudige wijze professionele facturen aanmaken. In uw huisstijl. U kan deze facturen online verzenden maar ook via de Post (all-in voor slechts € 1,20). De Factuur bezorgt u overzichtelijke rapporten van openstaande facturen. En in 1 muisklik verzendt u een rappel. Ontdek deze en nog veel andere mogelijkheden van De Factuur!

Meer...

Declaree

Eenvoudig digitaal declareren Eén app voor al uw onkosten, creditcarduitgaven, kilometers en reisdeclaraties. Declaraties indienen was nog nooit zo gemakkelijk. Ervaar nu zelf de gebruiksvriendelijkheid van Declaree.

Meer...

Deliverect

De leidende unicorn in foodtech 🦄 Met meer dan 20.000 klanten over de hele wereld is Deliverect toegetreden tot de wereldtop van de foodtech en is het een van de weinigen die de status van unicorn heeft bereikt. Heel je operationele flow geïntegreerd Deliverect ontwikkelt over de hele wereld kwaliteitsintegraties voor een breed scala aan online bestel- en kassasystemen, en elke dag komen er nieuwe bij. We koppelen al je bedrijfssystemen aan elkaar en zorgen zo voor een volledige integratie van je bestel- en bezorgapps met je kassasysteem, en zelfs met software voor voorraadbeheer.

Meer...

Deskdrive

Jouw bedrijf groeit en verandert continu. Ondernemen is dan ook een levensstijl. DeskDrive groeit als business stimulerende software met je mee en past zich aan aan jouw bedrijfsrealiteit. Een dienend systeem dat jouw groei bevordert en je vooral niet beperkt in je mogelijkheden als ondernemer.

Meer...

Deskflow

Cloud ERP voor ondernemingen

Meer...

Dexxter

Boekhoudtool voor studenten en bijberoepers. Laat je kleine klanten zelf hun facturen inboeken zodat jij je als accountant meer kan focussen op advies. Je kan in Dexxter bovendien zelf kiezen wanneer je meldingen wilt krijgen, bijvoorbeeld een bepaald omzetniveau om na te gaan of het misschien tijd is voor een vennootschap.

Meer...

Digital Meeting

Organiseer uw vergaderingen online Bied echt comfort aan uw aandeelhouders of deelnemers die niet kunnen of willen reizen. Nodig ze in een paar klikken uit om deel te nemen aan uw algemene vergadering op afstand!

Meer...

Digiteal

Digiteal helpt bedrijven om sneller, regelmatiger en tegen lagere kosten hun betalingen te krijgen. Dankzij de expertise en de erkenning (door de NBB) als betalingsinstelling, helpt Digiteal u van het incasseren van betalingen tot de automatische afstemming. Zelfstandige, school, gemeente, KMO of multinational? Onze innovatieve financiële technologie is voor iedereen beschikbaar! De meest efficiënte oplossingen, geïntegreerd in uw software en gebaseerd op Europese standaarden. #QRcode #scan2pay #betaling #ais #psd2 #01financials

Meer...

DizzyData

Meer...

Doc-It-Easy

Offertes en facturen opmaken, rappels versturen, betalingen ingeven en al uw aankoopfacturen digitaal beheren. Met Doc-it-Easy runt u uw bedrijfsadministratie snel en professioneel – ideaal voor starters en eenmanszaken.

Meer...

Doccle

Ontvang, betaal, onderteken, deel en bewaar jouw administratie op één plek. Doccle. De makkelijkste manier om jouw administratie te organiseren Doccle is een digitaal platform waar meer dan 2 miljoen mensen documenten afhandelen en bewaren van uiteenlopende bedrijven. Jouw administratie op één plek organiseren heeft verschillende voordelen. Eenvoudig documenten betalen, delen, ondertekenen én bewaren… Toegang via computer, smartphone of tablet Een automatische melding bij elk nieuw document of als de vervaldag van een factuur nadert Al je documenten in één gratis digitaal archief Zelf tot 2.000 persoonlijke documenten uploaden Digitale overheidsdocumenten via de eBox

Meer...

Docr

Auto-magisch 🧙 je inkomende facturen aan je boekhouder bezorgen Benieuwd hoe Docr jouw financiële administratie binnenkort tot bijna 0️⃣ herleidt? Laat je e-mailadres achter, en we houden je op de hoogte van zodra je achteruit kan leunen in je luie zetel.

Meer...

Docusign

Meer...

Docuware

Document management and workflow solutions for: Invoice Processing & Employee Management & Sales

Meer...

Douano

De alles-in-één-software voor de drankensector. Douano vereenvoudigt de administratie van brouwerijen, stokerijen, drankhandels en importeurs.

Meer...

Drooms

Sluit transacties sneller en efficiënter met Drooms - Bekroonde due diligence-software.

Meer...

Dynamics 365 (PowerApps)

Bevorder digitale transformatie met een nieuwe benadering van bedrijfsapplicaties. Breek de silo's af die zijn gecreëerd door traditionele ERP- en CRM-oplossingen zodat je een uitvoerig overzicht krijgt van je klanten en activiteiten.

Meer...