Applicaties

Cafca

Uw volledige bedrijfsadministratie in één pakket op maat van de installateur. Cafca staat voor een gestroomlijnde administratie zodat u constant een overzicht behoudt op uw bedrijfsprocessen en resultaten.

Meer...

Canary

Canary is een realtime monitoring- en besluitvormingstool voor duurzaamheid. Canary verzamelt data uit verschillende bronnen en systemen binnen uw organisatie en zet deze om in een helikopter overzicht. Het ideale dashboard voor het analyseren en verbeteren van uw milieu- en sociale impact.

Meer...

Carbon+Alt+Delete

Carbon accounting is the new financial accounting Bedrijven meten steeds vaker hun CO2-voetafdruk op vraag van investeerders, klanten en werknemers. Net zoals ze hun financiële performantie meten. Europese en nationale regelgevers maken het rapporteren en auditeren van de CO2-voetafdruk verplicht. Net zoals financiële rapportage en auditing verplicht is. Bedrijven doen beroep op duurzaamheidsexperten om hen te begeleiden naar klimaatneutraliteit. Net zoals ze beroep doen op financiële experts.

Meer...

Caseware Belgium & Luxembourg

Samen digitaliseren we je audit of jaarafsluiting Caseware BeLux gelooft dat digitalisering het werk van accountants, bedrijfsrevisoren, boekhouders en andere financiële beroepen veel eenvoudiger, sneller, completer en volledig compliant kan maken. Daarom ontwikkelen we alsmaar slimmere en buitengewoon gebruiksvriendelijke software, die jou ondersteunt in elke stap van het auditproces of van de jaarafsluiting.

Meer...

Cashaca

VOER UW EIGEN BOEKHOUDING Cashaca is een eenvoudig boekhoudpakket gericht op zelfstandigen in hoofd- en bijberoep.

Meer...

Cashforce

We help you manage your corporate cash flow. Cashforce offers insight into your current realtime cashflows from all data sources (ERP – Bank statements – Non-ERP Data).

Meer...

Cashplannr

Gezonde cash flow, gelukkige ondernemer Als ondernemer wil je de impact van je beslissingen vandaag op de toekomst kennen. Met andere woorden: hoeveel cash heb ik vandaag beschikbaar en hoe ziet de toekomst eruit? Welkom bij Cashplannr.

Meer...

Causal

Make your financial planning automated. Build financial models effortlessly and share them with interactive, visual dashboards that everyone will understand.

Meer...

CCV Tap & Go-app

Met CCV Tap & Go aanvaard je Bancontact QR-betalingen waar en wanneer je maar wil, zonder dat je daarvoor moet investeren in een betaalterminal. QR is interessant bij betalingen op verplaatsing, voor ondernemers die mee willen zijn met de nieuwste betaaltrends of als goedkope back-up voor je betaalterminal.

Meer...

Checkprocedure

Meer...

Clausebase

Legal documents are complex, and simple tools simply won't cut it. ClauseBase is the most powerful document automation platform available.

Meer...

CLB

CLB Sociaal Secretariaat is een erkend sociaal secretariaat dat de loonadministratie behartigt van meer dan 5.000 bedrijven. Ons ervaren team van 55 loonbeheerders en -adviseurs verwerkt uw volledige loondossiers op een hoog kwalitatief niveau, van aanwerving tot uitdiensttreding.

Meer...

Clearfacts

Als gespecialiseerd samenwerkingsplatform voor de accountant en zijn klanten, integreert ClearFacts met meerdere boekhoudpakketten (WinBooks, Exact Online, Expert/M, Sage BOB, Adsolut en Wings). De focus ligt niet enkel op de boekhouder maar ook op de ondernemer. Een succesvol klantenportaal dient namelijk meerwaarde te bieden aan alle partijen. ClearFacts biedt 7 verschillende mogelijkheden om aankoop-, verkoopfacturen en documenten digitaal aan de boekhouder te bezorgen. Op de ontvangen facturen wordt een tekstherkenning toegepast, meteen aangevuld met een boekingsvoorstel. De accountant hoeft enkel nog te valideren. De ClearFacts connectoren zorgen vervolgens voor een naadloze, bidirectionele synchronisatie met de gekoppelde boekhoudsoftware. Aan de hand van een overzichtelijk dashboard en rapporten beschikt de ondernemer over een realtime overzicht van zijn verwerkte boekhouding en zijn financiële gegevens. Hij houdt de vinger aan de pols dankzij handige overzichten van de openstaande klanten en leveranciers. Checkt de betaalstatus en bereidt betalingen voor via SEPA of QR-code. Met de mobiele app kan hij niet enkel bonnetjes doorsturen maar heeft hij ook toegang tot zijn volledig documentenarchief. Al meer dan 400 kantoren en 24000 ondernemers kozen voor ClearFacts.

Meer...

Clearnox

Een oplossing voor het opvolgen van uw openstaande facturen Automatiseer het invorderingsproces van uw facturen en zorg ervoor dat je sneller betaald wordt. ​

Meer...

ClockAssist

Activiteitenregistratie voor de nieuwe generatie financiële professionals. Urenregistratie is jarenlang een vast onderdeel geweest van de werkdag van accountants en boekhouders. Tot vandaag. ClockAssist maakt een einde aan handmatige urenregistratie.

Meer...

Cloudfact

ELEKTRONISCHE FACTURATIE VOOR DE BELGISCHE KMO

Meer...

Codabox (Coda, Soda, Voici, Voila, Caro)

Versnel & vereenvoudig al je financiële processen Met CodaBox knoop je informatiestromen uit verschillende bronnen aan mekaar. Al je facturen, bankrekeningen en loondocumenten worden omgezet in bruikbare data… afgeleverd in de software van je keuze.

Meer...

CoManage

Eenvoudig factureren en slim je administratie fixen? Check! Geen gedoe, maar duidelijk en praktisch. Als bedrijf of freelancer is tijdverlies voor jou een no go? Dan zeker bij je administratie! Je wil snel offertes maken, eenvoudig factureren, overzichtelijk al je administratieve rompslomp managen. Kortom: wil je dat het vooruitgaat. Ontdek daarom snel alle functionaliteiten van CoManage. Dat zijn 6 praktische programma’s in één slimme online tool met daarbij 7 op 7 ondersteuning. En… start!

Meer...

Comandi Dashboards

Met Comandi dashboards kun je sturen op realtime financiële en operationele data.Alle relevante informatie binnen één dashboard om sneller en beter beslissingen te nemen.Comandi biedt stuurinformatie voor ondernemers en adviseurs.

Meer...

Comax Connect

Specifiek voor de accountant: u gebruikt reeds een portaal tussen u en uw klant, denk aan Silverfin, Clearfacts, Yuki, Billit,… dan zorgen wij dat deze systemen automatisch worden gevoed met interessante documenten voor u en uw eindklant uit uw permanent dossier en jaardossier. Een voordeel voor beide partijen. Met COMAX connect synchroniseert u specifieke documenten uit uw mappenstructuur of DMS naar uw andere pakketten. Zo hoeft u maar 1 archiveringsactie te doen en heeft u en uw klant steeds de juiste documenten ter beschikking in al uw pakketten.

Meer...