Kantoor

Dit profiel is voor 85% volledig

liberoo Hub Business Center

Brechtsebaan 30, 2900 SCHOTEN

Sfeervol, praktisch én voordelig: bij liberoo Hub in Schoten vind je verschillende ruimten die ideaal zijn voor (co)werken, opleidingen of vergaderingen. Ook kan je kantoorruimtes huren.

liberoo Hub Business Center gebruikt deze applicaties
Teamleader Focus

Teamleader Focus

Customer management, project management and invoicing in one handy tool. Teamleader Focus makes work easier for 11,000 SMEs. [Meer...]
Voor ondernemer
Yuki

Yuki

Document staat centraal, veel aandacht voor ondernemers standpunt, filosofie van real-time: alle dagen up-to date [Meer...]
Voor ondernemer en accountant
liberoo Hub Business Center bedient deze specifieke sectoren
Retail & e-commerce
Nieuws van liberoo Hub Business Center

Fusie tussen liberoo IT en Nubila versterkt focus op IT-infrastructuur voor KMO’s

Liberoo IT en Nubila gaan op 1 september 2023 een strategische samenwerking aan om de IT-infrastructuur van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) verder te verbeteren. De samengevoegde entiteiten zullen opereren onder de bestaande merknaam Nubila.

Liberoo IT, dat al jarenlang een sterke samenwerkingspartner van Nubila is, heeft expertise op verschillende gebieden zoals boekhouding, administratie, juridisch en verzekeringsadvies, en loon- en personeelsbeheer. Nubila is daarentegen sterk gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en beveiligen van IT-infrastructuren voor bedrijven.

De gecombineerde krachten zullen zich richten op het verlenen van diensten rondom telecommunicatie, security en IT-infrastructuur aan kmo's.

Tom Van den Keybus, zaakvoerder bij Liberoo, zegt: “Liberoo IT is altijd een cruciale pilaar binnen de Liberoo groep geweest. We zijn nu meer dan 40 jaar actief en onze IT-dienst heeft al een brede klantenkring binnen Liberoo opgebouwd. Deze fusie stelt ons in staat om een nog breder en meer geïntegreerd scala aan diensten aan te bieden voor alle zakelijke IT-behoeften van ondernemers. In deze tijden is een robuuste en veilige IT-infrastructuur essentieel voor bedrijven.”

Nubila legt de nadruk op moderne telefonieoplossingen en het ontwerp, de installatie en het beheer van IT-infrastructuren, of deze nu lokaal zijn of in de cloud. Ze bieden ook audit-, planning- en realisatiediensten voor het securitybeleid van bedrijven.

29/08/2023

Hoe kies ik nu een fiscaal interessante wagen?

We krijgen ze dagelijks, vragen van ondernemers die overwegen een nieuwe personenwagen aan te kopen.  “Ga ik nog voor een diesel of voor een benzine wagen of toch eerder voor een hybride of een plug-in hybride wagen (PHEV). Of kies ik toch maar voor een elektrisch model?”  Geen evidente beslissing die afhangt van een combinatie van praktische en fiscale overwegingen. Laat ons samen even kijken.

22/02/2022

Een nieuwe start: liberoo

Een dikke 40 jaar: zolang bestaat Groep Anthonissen al. Een tijdje later kwam daar ook KMO Team bij, ons zusterbedrijf dat ons dienstenaanbod gevoelig uitbreidde. En dat werkte decennialang. Toch kunnen we er niet omheen dat de wereld vandaag anders in elkaar zit dan in 1978. Als bedrijf is het zaak om mee te evolueren. En de eerste stappen in dat proces? Dat hoor je van CEO Bert De Bie en marketingspecialist Ellen Jelders.

04/10/2021