Kantoor

A & B Partners Genk cvba

Jaarbeurslaan 21 bus 41, 3600 GENK

Met A&B Partners geeft u de cijfers van uw onderneming in betrouwbare handen.

A & B Partners Genk cvba gebruikt deze applicaties
A & B Partners Genk cvba is gespecialiseerd in
Accountancy (algemene boekhouding)
A & B Partners Genk cvba bedient deze specifieke sectoren
Nieuws van A & B Partners Genk cvba

Verkopen op afstand – nieuwe BTW regeling vanaf 01/07/2021

Vroegere regeling in een notedop Onder verkopen op afstand begrijpen we intracommunautaire verkopen aan natuurlijke niet-btw plichtige personen (=particulieren) of aan personen die door een afwijkende regeling worden gedekt. Onder de regeling die nog bestaat tot 30 juni 2021 (de ‘oude’ regeling), werd de verkoop gelokaliseerd in het land van de leverancier, en kon de […] Het bericht Verkopen op afstand – nieuwe BTW regeling vanaf 01/07/2021 verscheen eerst op A&B Partners - accountants Limburg -.
22/06/2021

UPDATE : de vergroening van het wagenpark van ondernemingen

Begin deze week heeft de Federale regering een akkoord bereikt over de vergroening van de bedrijfswagens. Vanaf 2026 zullen enkel nog nieuwe koolstofemissievrije wagens fiscaal aftrekbaar zijn. Hieronder zetten we even de belangrijkste beslissingen voor ondernemers en ondernemingen op een rijtje. We hebben ons daarbij gebaseerd op de persmededeling van de Minister van Financiën hierover, […] Het bericht UPDATE : de vergroening van het wagenpark van ondernemingen verscheen eerst op A&B Partners - accountants Limburg -.
21/05/2021

Belangrijke wijziging voor de opname van buitenlands vastgoed in de Belgische fiscale aangifte

In de Belgische fiscale aangifte moeten de wereldwijde inkomsten worden aangegeven. Na een veroordeling door het Europees Hof van Justitie heeft België haar fiscale wetgeving omtrent buitenlands vastgoed gewijzigd. Inkomsten uit Belgisch en buitenlands vastgoed worden vanaf inkomstenjaar 2021 (aj. 2022) op gelijke wijze in de fiscale aangifte opgenomen. Voor alle duidelijkheid : voor onroerende […] Het bericht Belangrijke wijziging voor de opname van buitenlands vastgoed in de Belgische fiscale aangifte verscheen eerst op A&B Partners - accountants Limburg -.
20/05/2021

Beschermd: Update UBO-register

Melding en uploaden van documenten Alle vennootschappen en VZW’s zijn verplicht om op het platform van het UBO-register, beheerd door de FOD Financiën, de respectieve UBO’s (Ultimate Beneficial Owners) oftewel hun uiteindelijke begunstigden te melden. Met het Koninklijk Besluit van 23 september 2020 tot wijziging van de werkingsmodaliteiten van het UBO-register werd de meldingsverplichting uitgebreid […] Het bericht Update UBO-register verscheen eerst op A&B Partners - accountants Limburg -.
15/04/2021

Coronamaatregelen – Vlaams Beschermingsmechanisme – update 09/04/2021

Nu de overheid weer bijkomende maatregelen genomen heeft, geven we u hierbij in grote lijnen en in het kort een overzicht van een eerste groep corona-maatregelen van de Vlaamse overheid die u nog kan aanvragen of binnenkort zal kunnen aanvragen. Vlaams Beschermingsmechanisme 5 (VLBM5) De regeling is vergelijkbaar met deze van de vorige maanden. Ondernemingen […] Het bericht Coronamaatregelen – Vlaams Beschermingsmechanisme – update 09/04/2021 verscheen eerst op A&B Partners - accountants Limburg -.
13/04/2021
Dit kantoor is nog niet opgeëist. (registreer en vul aan)