Applicaties

Accounton

Accounton helpt, door middel van een AI chatbot, accountants efficiënter te laten werken. Onze chatbot beantwoordt automatisch repetitieve vragen van uw klanten en vergemakkelijkt de klantenintake.

Meer...

AMLCO (antiwitwas)

We maken graag tijd voor uw onderneming en dat mag u letterlijk interpreteren. Om AWW-compliant te zijn moet er op heden zeer veel tijd geïnvesteerd worden in een materie die doorgaans als tijdrovend wordt ervaren. Accounton en Tuerlinckx Tax Lawyers maken het u veel gemakkelijker door op een minimum aan tijd in orde te zijn met de juiste documenten en procedures.

Meer...

AUDIT-Manager

Optimaliseer het beheer van uw bedrijfsrevisorenkantoor. Op maat ontwikkeld voor Belgische bedrijfsrevisorenkantoren, AUDIT-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen (AML, ISQM,... ), digitalisatie van klantenfiches, archiveren van uw permanente dossiers, een efficiënte timesheet, zowel forfaitaire als regie-facturatie, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet (AML) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en nog zoveel meer!

Meer...

Bothive

Het platform voor georganiseerde betekenisvolle communicatie. Spendeer minder tijd aan repetitieve en procesgerichte communicatie en investeer in betekenisvolle conversaties.

Meer...

Ludwig Assistant

Ludwig Assistant maakt gebruik van artificiële intelligentie (A.I.) die speciaal ontworpen is voor de accountancysector. Werken met Ludwig levert niet alleen directe tijdswinst op, maar verhoogt ook de kwaliteit en consistentie overheen dossiers. Integreert met Silverfin.

Meer...

Plugnotes

Plugnotes allows you to solve the operational challenges of your business by digitizing processes in a few minutes and without any development.

Meer...

Radar 360°

De #1 online CRM voor accountancy

Meer...

Skedify

Online afsprakenplatform met video voor accountants. Een efficiënt “online” afsprakenplatform - die je klant/prospect toelaat om 24h/24h onmiddellijk, online een afspraak te krijgen op de juiste locatie (video, bij de klant, op kantoor, telefoon,…) op het juiste tijdstip en met de juiste gesprekspartner over een specifiek onderwerp!

Meer...

Vectera

We helpen accountants bij het digitaliseren van de besprekingen met hun klanten. Beter advies, meer factureren en hogere klantentevredenheid. Dit doen we met Vectera als volgt: 1. Afspraakplanner: bespaar veel emails per afspraak en nog meer tijd. 2. Online vergaderen: bereik klanten op afstand, laat hen uw advies inwinnen ongeacht hun locatie. 3. Het resultaat van de vergadering is digitaal beschikbaar: elke klant heeft een digitale vergaderruimte. Vectera werkt op alle toestellen en zonder installaties. Oordeel zelf over de waarde voor uw kantoor door 14 dagen gratis te proberen of vraag een gratis demogesprek aan.

Meer...