Applicaties

Accountable

De compagnon van elke zelfstandige Verlies nooit meer een bonnetje Creëer je facturen in een paar seconden Optimaliseer je belastingen dag in, dag uit De alles-in-een app die je helpt tijd (en geld) te besparen De allerbeste app met persoonlijke service om al je vragen over je zelfstandigenstatuut te beantwoorden. Minder stress. Meer tijd voor jou.

Meer...

Accounteer

Use Accounteer to create invoices, track expenses and receive online payments. Accounteer is a simple online accounting software made for entrepreneurs.

Meer...

Adibox

ADIBOX is de ideale oplossing voor digitalisering van het boekhoudproces, hetgeen uw klanten toelaat alle types documenten te versturen voor een automatische integratie in het beheer van hun dossiers. ADIBOX laat de behandeling toe van gescande facturen (formaat e-FFF) met automatische verzending naar de ontvangstbus van de fiduciaire om dan overgebracht te worden in de boekhouding en dit 3 tot 5 maal sneller dan een manuele inbreng. ADIBOX is compatibel met de voornaamste boekhoudsoftware. Dit jaar start ADIBOX met een nieuwe module ADISHARE. Deze laat uw klanten toe, vanaf hun computer of tablet, een analyse te raadplegen van hun geldwaarden, van hun rendabiliteit, van de boekhoud- en fiscale documenten en de ingebrachte facturen.

Meer...

ADM Solutions

Oplossingen rond digitale documentenflows in uw organisatie

Meer...

Arco

Boekhoudkantoren staan voor belangrijke uitdagingen:

  • Kostenverlaging voor de administratieve processen (facturen inboeken, documenten uitwisselen,…)
  • Tijdwinst voor meer advies en dienstverlening
  • Klanten die op elk moment inzage willen in dossiers en documenten

Klanten (bedrijven en zelfstandigen) kunnen via webportalen zelf de leveranciersfacturen inscannen. De factuur wordt automatisch omgevormd tot een digitaal boekingsvoorstel, zodat in het boekhoudkantoor de tijd voor inboeken met meer dan de helft vermindert. Elke klant krijgt een digitaal dossier ter beschikking. Dat bevat zowel de leveranciersfacturen, de verkoopfacturen als alle nuttige stukken in relatie tot de vennootschap of de zelfstandige.

De klant moet geen fysieke stukken meer bezorgen, en verkoopfacturen kunnen automatisch in het digitaal archief worden opgeslagen. Aangezien dit archief volledig wettelijk conform is, hoeft een papieren opslag niet meer. De klant heeft op elk moment inzage in het digitaal archief en kan flexibel opzoeken, ook op de inhoud van de facturen.

Meer...

AUDIT-Manager

Optimaliseer het beheer van uw bedrijfsrevisorenkantoor. Op maat ontwikkeld voor Belgische bedrijfsrevisorenkantoren, AUDIT-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen (AML, ISQM,... ), digitalisatie van klantenfiches, archiveren van uw permanente dossiers, een efficiënte timesheet, zowel forfaitaire als regie-facturatie, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet (AML) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en nog zoveel meer!

Meer...

Babelway

The technology developed by Babelway is a unique online platform to automate document flows between partners requiring different formats and transfer methods. Not another complex platform but a cloud based App that can also be used by the business and non IT Experts. This unseen level of simplicity makes everyone’s life easier and speeds up the process.

Meer...

Basecone

Basecone maakt het leven van boekhouders, accountants én hun klanten een stuk eenvoudiger. Digitaliseer facturen, onkostennota's of kassabonnetjes in een handomdraai, of laat klanten zelf al hun documenten, inclusief kassabonnetjes en onkostennota's, uploaden. Heeft u klanten die zo min mogelijk tijd willen investeren in het aanleveren of zelfs geen scanner hebben' Dan kunnen ze gratis gebruik maken van de app om zo toch snel hun documenten te uploaden. De software herkent verschillende documenttypes en zet ze automatisch klaar voor verwerking. En omdat alle data veilig in de cloud staat, hebt u altijd en overal toegang tot de documenten van uw klanten.

Meer...

Billtobox

Billtobox zorgt ervoor dat iedere ondernemer altijd en overal digitaal verbonden is met zijn accountant. Gedaan met stapels papier bij te houden in dikke mappen. Vanaf nu stuur jij als ondernemer al deze documenten snel via pc, tablet of smartphone door naar jouw accountant die alles onmiddellijk digitaal ontvangt in een overzichtelijk klantendossier. Alle documenten worden digitaal doorgestuurd naar het boekhoudkantoor, zo kan jij als accountant structureel doorheen het jaar alle documenten snel en efficiënt verwerken. Jouw klant heeft zo altijd en overal een accuraat overzicht van zijn huidige financiële status, en jij als accountant kan zo je klanten sneller bijstaan met het juiste advies.

Meer...

Bizcuit

De Bizcuit app is een multifunctionele Ondernemersapp die het leven van ondernemers makkelijker maakt. Zo kun in de app je facturen en bonnen ontvangen via mail, scan of upload en worden deze na goedkeuring van de ondernemer automatisch afgeleverd in een gekoppeld boekhoudpakket. Ook kan de ondernemer de betaling direct vanuit de app uitvoeren. De ondernemer heeft zo alle documenten, bankrekeninginformatie en betalingen handig bij elkaar in één app. Door de slimme koppelingen die Bizcuit heeft gebouwd met verschillende business applicaties wordt de bedrijfsadministratie van de ondernemer aanzienlijk vereenvoudigd.

Meer...

Blue10

Blue10 automatiseert jouw administratie. We helpen organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van jouw organisatie. Je kan Blue10 eigenlijk zien als de assistent op de financiële administratie.

Meer...

Bo Count Dynamics

Microsoft software voor accountantskantoren en hun klanten

Meer...

BookMate

Bookmate: een dienst van Codabox in samenwerking met Clearfacts.

Met BookMate introduceert CodaBox een dienst speciaal voor boekhoudkantoren, accountants en hun klanten.
BookMate combineert de gekende knowhow en expertise van CodaBox met een digitaal portaal op maat van financiële professionals.

Meer...

Bothive

Het platform voor georganiseerde betekenisvolle communicatie. Spendeer minder tijd aan repetitieve en procesgerichte communicatie en investeer in betekenisvolle conversaties.

Meer...

BREEX EUROPE NV

Een facturatieprogramma waar ondernemers & boekhouders samenwerken MyBreex is voor & door ondernemers. Wij maken het u echt gemakkelijk omtrent de verwerking van uw inkomende & uitgaande facturatie en hun bijhorende betalingen. Geen moeilijke boekhoudtermen en alles eenvoudig automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. Nadien wordt alles gestructureerd aan uw boekhouder aangeleverd.

Meer...

Clausebase

Legal documents are complex, and simple tools simply won't cut it. ClauseBase is the most powerful document automation platform available.

Meer...

Clearfacts

Als gespecialiseerd samenwerkingsplatform voor de accountant en zijn klanten, integreert ClearFacts met meerdere boekhoudpakketten (WinBooks, Exact Online, Expert/M, Sage BOB, Adsolut en Wings). De focus ligt niet enkel op de boekhouder maar ook op de ondernemer. Een succesvol klantenportaal dient namelijk meerwaarde te bieden aan alle partijen. ClearFacts biedt 7 verschillende mogelijkheden om aankoop-, verkoopfacturen en documenten digitaal aan de boekhouder te bezorgen. Op de ontvangen facturen wordt een tekstherkenning toegepast, meteen aangevuld met een boekingsvoorstel. De accountant hoeft enkel nog te valideren. De ClearFacts connectoren zorgen vervolgens voor een naadloze, bidirectionele synchronisatie met de gekoppelde boekhoudsoftware. Aan de hand van een overzichtelijk dashboard en rapporten beschikt de ondernemer over een realtime overzicht van zijn verwerkte boekhouding en zijn financiële gegevens. Hij houdt de vinger aan de pols dankzij handige overzichten van de openstaande klanten en leveranciers. Checkt de betaalstatus en bereidt betalingen voor via SEPA of QR-code. Met de mobiele app kan hij niet enkel bonnetjes doorsturen maar heeft hij ook toegang tot zijn volledig documentenarchief. Al meer dan 400 kantoren en 24000 ondernemers kozen voor ClearFacts.

Meer...

Codabox (Coda, Soda, Voici, Voila, Caro)

Versnel & vereenvoudig al je financiële processen Met CodaBox knoop je informatiestromen uit verschillende bronnen aan mekaar. Al je facturen, bankrekeningen en loondocumenten worden omgezet in bruikbare data… afgeleverd in de software van je keuze.

Meer...

Comax Connect

Specifiek voor de accountant: u gebruikt reeds een portaal tussen u en uw klant, denk aan Silverfin, Clearfacts, Yuki, Billit,… dan zorgen wij dat deze systemen automatisch worden gevoed met interessante documenten voor u en uw eindklant uit uw permanent dossier en jaardossier. Een voordeel voor beide partijen. Met COMAX connect synchroniseert u specifieke documenten uit uw mappenstructuur of DMS naar uw andere pakketten. Zo hoeft u maar 1 archiveringsactie te doen en heeft u en uw klant steeds de juiste documenten ter beschikking in al uw pakketten.

Meer...

Comax File

Gedaan met een wanordelijk kluwen van uw documenten. Creëer met deze oplossing een gestructureerd digitaal archief doordat alle documenten en mails systematisch en gestructureerd door heel de organisatie gearchiveerd worden in uw verkenner of DMS. Bijkomend verliest u nooit meer cruciale informatie dankzij een volledige tekstherkenning op elk document en een sterke zoekmotor doorheen heel uw archief.

Meer...