Applicaties

EenvoudigFactureren

EenvoudigFactureren is de online facturatieoplossing voor kleine ondernemingen Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk online facturatieprogramma voor uw kmo of eenmanszaak? Ontdek dan de mogelijkheden van EenvoudigFactureren. Bij ons vindt u een handig programma om facturen te maken voor uw klanten. Ontdek het zelf en professionaliseer uw administratie op eenvoudige en doeltreffende wijze.

Meer...

Efficy crm

Dé Europese flexibele CRM tegen optimale TCO. Efficy helpt haar gebruikers om hun gegevens semi-automatisch te koppelen en te organiseren, zodat alle benodigde informatie snel gevonden kan worden.

Meer...

EMAsphere

EMAsphere is gemaakt door een CFO voor CFO's. Bij EMAsphere begrijpen we de struggles die komen kijken bij financiële reporting. Onze CEO was voordien een CFO en heeft dezelfde moeilijkheden als jou meegemaakt. Het gevoel onder druk te staan, te veel tijd te besteden aan het verzamelen van gegevens ... Noem maar op. Wij begrijpen deze uitdagingen! Dit is exact waarom EMAsphere werd gecreëerd, om jouw struggles op te lossen.

Meer...

eStox

eStox, het beveiligde digitale effectenregister van uw bedrijf. Als ondernemer weet u dat een effectenregister een onmisbaar instrument is voor uw bedrijf. Het register komt van pas telkens de bestuurders en aandeelhouders moeten worden bijeengeroepen. Bijvoorbeeld bij de jaarlijkse algemene vergadering, maar ook bij een wijziging van de statuten of het doorvoeren van een kapitaalverhoging. Zonder dit register komt het beheer van uw bedrijf in het gedrang. Een dienst die u wordt aangeboden door notarissen, accountants en belastingconsulenten.

Meer...

Eversports Manager

Focus op je klanten, niet op administratie!Hogere omzet, slim ledenbeheer en tevreden klanten. De #1 management software van Europa. Voor en door Fit & Health professionals.

Meer...

Exact bouw

Exact voor Bouw is het digitale fundament van uw bouwbedrijf. Of u nu een startend bouwbedrijf bent of klaar staat voor een volgende stap – wij bieden de juiste oplossing voor klein en groot. Ons geheim? Het digitaliseren van werkzaamheden, zowel op kantoor als op de werf. Dat laat u ongekend efficiënt samenwerken met uw medewerkers, onderaannemers en opdrachtgevers. Bovendien groeit Exact met u mee zodat u nog jaren verder kunt met ons toekomstbestendige platform.

Meer...

Exact Online

Exact staat klaar voor ondernemend België Exact is de marktleider in business software in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden we specifieke sectoroplossingen. Met Exact heeft u grip op al uw bedrijfsprocessen.

Meer...

Expert/M Plus

Snel en efficiënt naar een geoptimaliseerde boekhouding. Ondernemers hebben een boekhouder nodig die met hen meedenkt over de financiële en fiscale strategie van hun bedrijf. Dankzij onze boekhoudpakketten krijgt u meer gedaan in minder tijd. U houdt dus meer tijd over om uw adviserende rol ten volle uit te oefenen.

Meer...