Applicaties

Aapi

AAPI Digitaal Business Dashboard, eigendom van Group S, focust zich 360°, 24/7 én 100% op de hartslag van jouw horecaonderneming, zodat jij je kan focussen op jouw klant, tijd, talent en geld.

Meer...

Abante

Koplopers in Loonadministratie & Loonverwerking Welkom bij Abante, erkend sociaal secretariaat uit Turnhout met meer dan 50 jaar ervaring in loonverwerking voor de bouwsector. Onder de vleugels van Confederatie Bouw Provincie Antwerpen zijn we uitgegroeid tot een geliefde partner voor loonadministratie bij KMO’s in de regio Kempen, Antwerpen en ver daarbuiten.

Meer...

Accountable

De compagnon van elke zelfstandige Verlies nooit meer een bonnetje Creëer je facturen in een paar seconden Optimaliseer je belastingen dag in, dag uit De alles-in-een app die je helpt tijd (en geld) te besparen De allerbeste app met persoonlijke service om al je vragen over je zelfstandigenstatuut te beantwoorden. Minder stress. Meer tijd voor jou.

Meer...

Accountants Academy

Accountants Academy is een uniek digitaal leerplatform, specifiek gecreëerd voor de vooruitstrevende accountant. Via ons leerplatform centraliseren we al onze kwalitatieve opleidingen (video, documenten, oefeningen, voorbeelden, templates, bijlagen, etc.) op 1 centrale plaats die gemakkelijk toegankelijk is voor iedere accountant. Je kiest zelf hoe, waar en wanneer je een opleiding wenst te volgen. Concreet bespaar je door het gebruik van ons leerplatform geld én tijd, alsook maakt het jouw kantoor nog aantrekkelijker voor het aantrekken van nieuw personeel.

Meer...

Accounteer

Use Accounteer to create invoices, track expenses and receive online payments. Accounteer is a simple online accounting software made for entrepreneurs.

Meer...

Accounton

Accounton helpt, door middel van een AI chatbot, accountants efficiënter te laten werken. Onze chatbot beantwoordt automatisch repetitieve vragen van uw klanten en vergemakkelijkt de klantenintake.

Meer...

Accuria

Meer...

Acerta Connect

Je payrollprocessen vereenvoudigen, daarvoor reken je op Acerta Connect, dé meest complete en klantvriendelijke payroll-applicatie voor de verwerking van je lonen. Gebruiksvriendelijk, snel en flexibel: Acerta Connect maakt van je loonadministratie een plezier.

Meer...

Acerta Connect HR Office

Voor jou en elke medewerker Connect HR Office maakt jouw HR-administratie performanter met meer automatisatie en minder manueel werk: ‣ Gekoppeld aan Acerta Connect, onze payroll-tool ‣ Met workflows voor teken- en goedkeuringsaanvragen ‣ Visualisatie van je hiërarchisch bedrijfsorganogram ‣ Betrek je medewerkers en bespaar zelf tijd Ontdek hieronder de voordelen van Connect HR Office voor elk aspect van jouw HR-beheer.

Meer...

Adfinity

Breng je financieel beheer naar een hoger niveau Boekhoudsoftware voor financieel en commercieel beheer Transformeer je volledige administratie én je boekhoudteam met artificiële intelligentie en machine learning. Elimineer alle manuele input en focus op toegevoegde waarde.

Meer...

Adfinity Real Estate

Krachtige software voor vastgoedbeheer Gemaakt voor vastgoedpromotoren & vastgoedbeheerders Beheer van gebouwen/units, huurders & kosten Volledig geïntegreerde boekhouding Diepgaande rapporten en dashboards

Meer...

Adibox

ADIBOX is de ideale oplossing voor digitalisering van het boekhoudproces, hetgeen uw klanten toelaat alle types documenten te versturen voor een automatische integratie in het beheer van hun dossiers. ADIBOX laat de behandeling toe van gescande facturen (formaat e-FFF) met automatische verzending naar de ontvangstbus van de fiduciaire om dan overgebracht te worden in de boekhouding en dit 3 tot 5 maal sneller dan een manuele inbreng. ADIBOX is compatibel met de voornaamste boekhoudsoftware. Dit jaar start ADIBOX met een nieuwe module ADISHARE. Deze laat uw klanten toe, vanaf hun computer of tablet, een analyse te raadplegen van hun geldwaarden, van hun rendabiliteit, van de boekhoud- en fiscale documenten en de ingebrachte facturen.

Meer...

Adix

ADIX is een gamma van programma's voor boekhouders, fiduciaires, bedrijven, VZW en zelfstandigen. Sterk door zijn ervaring op boekhoudkundig, fiscaal gebied en in commercieel beheer, stelt ADIX geïntegreerde en gebruiksvriendelijke programma's voor die beantwoorden aan de noden en vereisten van de gebruikers in hun dagelijkse taken. In verbinding met het systeem van numerisering ADIBOX, laat ADIX een volledige digitalisering toe van het boekhoudbureel en van uitwisseling met de klanten. Te ontdekken en te testen op www.adix.be

ADIX Permanent dossier geeft een globaal overzicht van alle dossiers klanten, het vereenvoudigt uw organisatie, vermijdt overtollige informaties. Werkelijk controle centrum, u merkt ogenblikkelijk wat gedaan werd of wat nog te doen staat.

Meer...

ADM Solutions

Oplossingen rond digitale documentenflows in uw organisatie

Meer...

Admin-IS / Admin-Consult van Syneton

Admin-IS en Admin-Consult verhogen de rentabiliteit van uw kantoor, geven u grip op uw administratie en helpen uw kantoor te groeien! Uitgebreid permanent dossier, kwaliteitstoetsing, anti-witwas, UBO, tijdsregistratie, facturatie, deadlines, documentbeheer, HRM, CRM,... Via verregaande samenwerkingen en connecties worden uw applicaties aan elkaar gekoppeld en wordt uw kantoorbeheer de spil van uw digitaal ecosysteem.

Meer...

AdminPulse van Syneton

Een efficiënter kantoor in een halve dag! AdminPulse is dé online kantoorbeheer software voor accountants, boekhouders en bedrijfsrevisoren. Door de makers van Admin-IS en Admin-Consult. AdminPulse is een open systeem en integreert met andere software pakketten. In tegenstelling tot andere kantoorbeheersoftware voor accountants heeft AdminPulse een open-API. Dit betekent dat iedere andere software gekoppeld kan worden aan AdminPulse. Wij maken er steeds integraties bij, maar als dit voor jouw kantoor niet vlug genoeg gaat, kan je zelf je eigen integraties maken of een externe partner dit voor jou laten doen.

Meer...

Admisol

Sinds 2000 koppelt Admisol ondernemers en boekhoud- en accountantkantoren in één krachtig online boekhoudpakket. 100% Belgisch en volledig in de cloud.

Meer...

Adsolut

Adsolut is de meest complete oplossing voor boekhouders en accountants. Het geheel is modulair opgebouwd en dus op maat leverbaar voor grote én kleine kantoren. Geef facturen, creditnota's en andere boekhoudstukken op een snelle manier in via overzichtelijke schermen en menu's. De ingebouwde dashboards en automatisch gegenereerde rapporten bieden permanent inzicht in de cijfers, zodat u uw rol als adviseur ten volle kunt uitspelen. Het geïntegreerd wagenparkbeheer zorgt ervoor dat alle autokosten per wagen worden gecentraliseerd en, zelfs voor de nieuwe berekeningswijze van 2020, automatisch worden gegroepeerd en opgenomen in de correcte rubriek van de verworpen uitgave in de vennootschapsbelasting. Adsolut Kantoorbeheer biedt een waaier aan tools om efficiënter en klantgerichter te werken. Stem de belangrijkste werkprocessen in uw kantoor op elkaar af, behoud het overzicht over al uw dossiers en deel belangrijke informatie over klanten en prospecten in één muisklik met alle belanghebbenden. Centraliseer en structureer uw interne en externe documenten in het digitale archief. Plan taken in en registreer hoeveel tijd u aan elk dossier besteedt. Zo komt u tot een correcte facturatie. Adsolut Klantportaal brengt orde in de eindeloze stroom aan- en verkoopfacturen die een boekhoudkantoor dagelijks voorgeschoteld krijgt. Klanten laden alles digitaal op via het communicatieplatform, waarna de boekhoudsoftware automatisch een boekingsvoorstel genereert. Al de resultaten worden vanuit de boekhouding terug geafficheerd op het klantenportaal zodat uw klant in handige grafieken zijn cijfers mee kan opvolgen en zelfs betalingsbestanden kan aanmaken om zo vlot zijn leveranciers te betalen. Het Klantportaal is bovendien dé plaats om vragen te beantwoorden en financiële analyses en rapporten te delen met uw klanten. Efficiënt communiceren was nooit eerder zo eenvoudig.

Meer...

Adsolut Jaarrekening (Accon)

adsolut jaarrekening Adsolut Jaarrekening: voor een snelle en foutloze neerlegging Meer dan de helft van de jaarlijkse neerleggingen in België loopt via jaarrekeningsoftware van Wolters Kluwer. Adsolut Jaarrekening verzekert u van een vlotte jaarafsluiting.

Meer...

Adsolut Kantoorbeheer (Kluwer Office)

Adsolut Kantoorbeheer - professioneel en efficiënt Adsolut Kantoorbeheer biedt u een waaier van tools om efficiënter en klantgerichter te werken. Van relatie- en documentbeheer tot planning en facturatie: onze kantoorbeheersoftware tilt uw manier van werken naar een hoger niveau. Contacteer ons

Meer...