Notice: Undefined index: k in /data/sites/web/boekhoudstraatbe/subsites/accountancyvandaag.be/wp-content/themes/newsup-child/tpl_applicatie.php on line 18
Applicatie – Accountancy Vandaag

Applicatie

kan koppelen met deze applicaties
wordt gebruikt door deze kantoren
Categorieën
Onbekend
Nieuws van

ACCURAAD TREEDT TOE TOT BOFIDI

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je groeien, ga dan samen. Dat weet jij als ondernemer maar al te goed. En zo denken we er bij BOFIDI ook over. Teams verbinden om samen te groeien en ondernemers te ondersteunen, dat doen we vanaf nu ook samen met Accuraad uit Hasselt.

Aan het roer van Accuraad staat Tania Driesen.

Tania: “Het ganse team is ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en staat te popelen om onze klanten nog beter te ondersteunen en helpen groeien met hun projecten, zeker nu we ook beroep kunnen doen op de one stop shop diensten van BOFIDI. We kijken er naar uit om deel uit te maken van de hechte BOFIDI familie.”

26/09/2021

Fabien Pinckaers, ICT Personality of the Year: ‘Het heeft 10 jaar gekost om een businessmodel te vinden’

Fabien Pinckaers is de Data News ICT Personality of the Year 2021. De oprichter en CEO van Odoo, sinds kort een Belgische unicorn, wil werknemers vrijwaren van overbodig werk en zo groeit zijn bedrijf vandaag als geen ander, hand in hand met de openbrongemeenschap.

24/09/2021

WHO DESERVES WHAT YOU DO?

I was in one of my forum meetings yesterday and Simon Bowen said he was re-focussing his target market.

Then he said….“I need to work out who deserves what I do”

Boom.

Love it.

24/09/2021

Cloudbased werken rukt op in accountancy

Een nieuw onderzoek werpt nieuw licht op de vraag hoe accountants denken over de digitale revolutie in hun vak. Cloud computing is doorgebroken en dat zal de komende vijf jaar ook gebeuren met kunstmatige intelligentie, denken zij.

‘Van cloud computing tot mobiel boekhouden, kunstmatige intelligentie tot blockchain, technologie heeft een fundamentele impact, niet alleen op de dagelijkse activiteiten, maar ook op klantrelaties en inkomstenstromen’ aldus het rapport Caseware, Understanding Technology Attitudes Within UK Finance Professionals, dat Britse accountants ondervroeg.

24/09/2021

Comax: we blijven organisch groeien

Deze week gingen Sven Cornelis en Glenn Vandamme met Ellen Van Muylder van COMAX in gesprek! Het werd een boeiend gesprek over onder andere het Belgische software landschap en de mentaliteitsveranderingen bij klanten na Corona.

23/09/2021
Deze applicatie is nog niet opgeëist. (registreer en vul aan)